Laura Cosoi a cerut sfaturi despre diversificare de la Adi Hădean, fost jurat la MasterChef

simeon stalpnicul png
Laura Cosoi va deveni mămică de fetiţă în mai puțin de o lunăFoto: arhivă personală

Laura Cosoi (36 de ani) mai are foarte puțin și își va strânge fetița în brațe. Însărcinată în ultima lună, actrița este în continuare o femeie foarte activă. Își pregătește licența la Teatru, lansează cărți și își face timp să participe la emisiuni. Invitată de Adi Hădean la ”Medium Rare” de la Europa FM, Laura s-a interesat de o etapă esențială în viața oricărui bebeluș, diversificarea.

O mămică pregătită e o mămică relaxată. Pasionată de gătit, autoarea unei cărți premiate în domeniul gastronomiei, Laura Cosoi a început deja să se intereseze de alimentația bebelușului. Actrița i-a cerut sfatul fostului jurat de la MasterChef, Adi Hădean, chiar în emisiunea acestuia din urmă, de la Europa FM.

Laura a încercat până acum să păstreze echilibrul în ceea ce privește alimentația în sarcină și să se bazeze mai mult pe instincte în deciziile ei. Actrița a mărturisit că speră să fie la fel de echilibrată și după ce va naște, știut fiind faptul că lucrurile o cam iau razna în această perioadă. Sfaturile vin toate părțile, mai ales fără să fie solicitate, iar riscul de a pierde contactul cu realitatea este mare. Mai cu seamă când vine vorba despre felul în care trebuie făcută diversificarea bebelușului, după vârsta de șase luni.

simeon stalpnicul png
După două sezoane de

Vedeta a primit încurajări de la gazda emisiunii ”medium Rare”, Adi Hădean, el însuși tatăl unui băiețel. ”Fiul meu mănâncă de toate. Am început diversificarea cu mâncare indiană. M-am gândit că sunt atâția copii indieni care mănâncă astfel, deci nu are cum să-i facă rău. A renunțat la lapte la un an. Are dulapul lui cu specialități acasă, adică lucruri ambalate, nu ceea ce-i gătim noi, iar faptul că sunt toate acolo, la îndemână, într-un dulap, foarte sus, unde nu ajunge singur, totuși, face să nu și le dorească chiar atât de mult. N-am vrut ca lucrurile astea să devină pentru el fructul oprit și să tânjească după ele”, a spus Adi Hădean.

cub florin zamfirescu png
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
BeFunky collage (18) jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Declic Ministrul Mediului
cub bromania png
Soldati ucraineni elibereaza orasul Liman FOTO Twitter jpg
Baltic Pipe FOTO Shutterstock
image
image
image
image
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu