Laura Cosoi e o mamă curajoasă. Își duce fetița în vacanță la peste 6.000 de km depărtare

Ultima actualizare:

    Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean, la botezul Ritei Foto: arhivă personală
Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean, la botezul Ritei Foto: arhivă personală

Împătimită a călătoriilor, Laura Cosoi este determinată să-i transmită această pasiune și fiicei sale de doar patru luni și jumătate. Rita a bifat deja prima vacanță peste hotare, căci părinții au luat-o în Franța

„Am emoţii maaaaari de tot! Plecăm în vacanţă cu Rita, prima noastră ieşire peste graniţă – lucru pe care l-am făcut până acum de atâtea ori, dar, în condiţiile date, mă simt de parcă aş zbura cu avionul pentru prima dată! În general, este o fetiţă cuminte şi tare curioasă, aşa încât mă aştept să-şi păstreze obiceiurile”, a scris Laura pe blogul ei. Într-adevăr, bebeluşa a dovedit că are „vocaţie de călătoare”, pentru că s-a simţit în elementul ei în avion, așa că actrița și soțul ei s-au decis să încerce o aventură și mai mare. După Sărbători au plănuit să meargă în Maldive. Vor poposi în raiul exotic pentru 8-9 zile, timp berechet pentru ca micuța lor să se familiarizeze și mai tare cu apa, pe care pare deja că o iubește. Tatăl ei a inițiat-o în înot, primele lecții având loc în propria cadă. Mai mult, Rita și-a scăldat piciorușele și în apa Mediteranei.

Deși zborul până în Maldive durează mai bine de 11 ore (cu escală), timp dificil de gestionat și de un adult, iată că Laura și Cosmin Curticăpean sunt gata să se bucure în trei de o experiență pe care nu o vor uita cu siguranță.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net