Laura Cosoi, mesaj emoționant pentru fiica ei. Rita a împlinit 3 ani

12 iunie 2021
article img
Laura Cosoi și-a sărbătorit fiica cea mare pe platourile de filmarefoto: arhiva personală/Facebook

Fiica cea mare a Laurei Cosoi a împlinit trei ani, iar actrița a sărbătorit-o într-un cadru de poveste, la propriu, pe platourile de filmare ale lungmetrajului ”Daciana”. Pe blogul personal, Laura a lăsat un mesaj emoționant pentru Rita.

Aflată în munții Apuseni, unde filmează pentru lungmetrajul ”Daciana”, Laura Cosoi a sărbătorit ziua de naștere a Ritei, fiica ei cea mare, într-un cadru de poveste.

”Rita noastră a împlinit 3 ani! Trei ani plini, trei ani de când suntem binecuvântați de Dumnezeu cu această fetiță solară și bună, senină și înțeleaptă, curajoasă și puternică, sensibilă și specială. De la ea învățăm lecții pline de însemnătate și deseori uităm că are doar 3 ani.

Rita minunată, lumină din lumină, copilul nostru pace, îți mulțumim că ne-ai ales. Nu știu dacă cineva poate să ne iubească atât de pur și de intens precum o faci tu! Suntem tare norocoși, toți trei, că ești în viețile noastre și ne faci să fim mai buni și mai buni în fiecare zi. Pentru tine, pentru voi!

Îți dorim din suflet să fii sănătoasă, să rămâi la fel de bună și de solară ca azi, să zâmbești ca acum întreaga viață și să nu uiți că visele se îndeplinesc, iar tu POȚI orice, da?

La mulți ani, Rita bună! Te iubim și îți suntem alături pentru totdeauna!

mama, tata și Vera”, a scris Laura pe Blogul personal.

Și cum nicio aniversare nu poate trece fără cadouri, părinții Ritei au fost generoși. ”De ziua ta și-am pregătit o petrecere, o trambulină, un ierbar, prima pușculiță, un curs de balet și un film pe care-l facem an de an și pe care ai să-l primești la 18 ani!”

Citește și:

Laura Cosoi, declarații dureroase despre moartea tatălui răpus de Covid: „Mi-a spus că-mi mulțumește pentru tot”

Cum a amenajat Laura Cosoi camera copiilor