Laura Cosoi, răsfăţ total în Thailanda

Ultima actualizare:

  Vedeta şi-a început anul în locuri exotice, la temperaturi de 30 de grade Celsius
Vedeta şi-a început anul în locuri exotice, la temperaturi de 30 de grade Celsius

Prima dată când a pus piciorul pe o plajă din Thailanda, în urmă cu 8 ani, au năpădit-o lacrimile de fericire. Recunoaşte că a fost, cumva, dragoste la prima vedere. Zilele acestea, Laura Cosoi s-a întors la „prima dragoste” în materie de locuri de vacanţă.

Nici nu au trecut bine zilele Crăciunului, că Laura Cosoi s-a trezit cu un dor nebun de Asia. Şi, cum ei îi stă cel mai bine cu drumul, şi-a făcut repede bagajul, şi-a luat soţul de mână şi s-au îndreptat spre aeroport, cu destinaţia Thailanda. Prima săptămână o petrece pe insula Koh Yao Yai, apoi se vor îndrepta spre Phuket, zonă care în trecut nu a impresionat-o foarte mult, însă având în vedere că acolo, în ianuarie, plouă mai puţin, iar biletul de avion a fost avantajos ca preţ, a decis să-i mai acorde o şansă.

simeon stalpnicul png

„Sunt cocoţată în patul super comod, înconjurată de un baldachin alb, care mă fereşte de ţânţari, dar nu şi de cântecul naturii, mirosul mării sau umezeala tipică climei tropicale. Ne-am acomodat repede şi cu fusul orar, dar şi cu acea căldură umedă care, în prima zi, îmi lipea hainele de mine şi îmi ondula părul, cucerindu-l pe soţ”, a scris pe blogul ei Laura Cosoi, în primele zile. 


  Laura s-a relaxat alături de soţul ei, Cosmin Curticăpean
Laura s-a relaxat alături de soţul ei, Cosmin Curticăpean

Ne povesteşte că insula e micuţă, cochetă, cu puţini turişti şi cu un farmec aparte. S-a relaxat pe plaja largă şi mai mult goală, a prins apusuri splendide, a mâncat fructe exotice, a vizitat, a făcut excursii.


  Plajele sunt mai mult pustii
Plajele sunt mai mult pustii

„Zilele trecute am închiriat un scuter şi ne-am plimbat pe insulă, vizitând plajele ascunse de mărăcini, dar şi pe cele largi şi maiestuoase, cu palmieri şi mare turcoaz, ca în imaginile pe care le salvezi pe desktop ca să-ţi facă ziua mai bună când te stresează şeful. Pieţele de aici sunt micuţe şi par mai mult improvizate. Practic, aici, pe lângă plimbările pe insulă, pescuit, yoga, cursuri de gătit, masaje (pe care le-am făcut atât la spa-ul sofisticat al resortului, dar şi la localnici, care sunt la fel de pricepuţi), poţi face şi excursii în insulele învecinate”, mai spune Laura, care şi în prezent se bronzează pe plajă.

Este expertă în făcut bagaje şi ne dă sfaturi

simeon stalpnicul png

Iubitoare de vacanţe şi călătorii, Laura Cosoi şi-a făcut bagajul de atâtea ori în viaţă, încât a devenit expertă. Foarte rar se întâmplă să uite ceva acasă, iar trolerul ei de mână este ca “un supermarket”: găseşti în el tot ce ai nevoie. Iată trucurile ei.

 • Alege un troler uşor, pe care să-l poţi manevra fără dificultate prin aeroport.
 • Rulează lucrurile în loc să le pui unele peste altele. “Dacă le împătureşti în două, iar apoi le rulezi strâns, obţii mai mult spaţiu în bagaj. Asta pentru că elimini aerul dintre ele. Poţi să foloseşti metoda asta de împachetare cu toate hainele care nu sunt foarte pretenţioase şi nu se şifonează tare”, spune ea.
 • Alege cosmetice solide în locul celor lichide, iar asta va elimina din bagaj o mulţime de pet-uri. Lucrul acesta face bine nu numai mediului, ci şi ţie, pentru că vei căra o greutate mult mai mică.
 • Umple-ţi încălţămintea cu lucruri pe care le poţi depozita în interiorul ei – încărcătorul pentru telefon, şosete, curele şi alte accesorii mici. 
 • O idee inspirată e să aşezi ghetele şi lucrurile grele deasupra roţilor. Trolerul va fi mult mai echilibrat şi îl vei trage mai uşor după tine.
 • Decât să cari după tine o carte grea, mai bine ia-ţi o tabletă sau un reader pentru cărţi electronice. Poţi avea astfel la tine nu numai cărţi, dar şi filme, seriale şi chiar jocuri.

Elena Ionescu încearcă toate fructele exotice

simeon stalpnicul png

Tot în aceste zile se răsfaţă în Thailanda şi Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga. Ea a ales ca destinaţie oraşul Chiang Mai, aflat pe continent. Alături de prieteni, a închiriat scutere şi a explorat străduţe înguste, locuri exotice, restaurante cochete. Cel mai mult o fascinează pieţele, cu bogăţia lor de fructe exotice, culori şi mirosuri. 

image
image
image
image
image
image
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol irina fodor png