Laura Lavric, dezvăluiri intime. A povestit un moment jenant la ginecolog

Ultima actualizare:

    Laura Lavric, dezvăluiri intimeFoto: arhivă personală
Laura Lavric, dezvăluiri intimeFoto: arhivă personală

Laura Lavric, una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară, a povestit în cadrul unei emisiuni Tv un moment stânjenitor avut în timpul unui control ginecologic.

Invitată la emisiunea „Star chef”, de la Antena Stars, Laura Lavric a explicat în ce fel de relații este cu colega sa de breaslă, Mioara Velicu, dar în timp ce discuta, și-a amintit de o întâmplare destul de jenantă pe care a avut-o la ginecolog:

„M-am dus la un control și mi-a spus medicul: «Doamna Laura, trebuie să facem un Papanicolau!» Am zis în sinea mea: «Ce-o fi ăsta, Papanicolau?». Mi-a fost rușine să întreb...Papa de la Roma...«Veniți după rezultat peste două săptămâni». M-am gândit:  «Doamne, ferește! Dar ce am, de mă cheamă după două săptămâni?». Când am ajuns acolo, doctorița era bucuroasă, iar eu: «Acum, dacă tot ești bucuroasă, să nu mă consideri chiar proastă, dar am și eu o întrebare: ce e Papa Pius, ăsta? Papanicolau ăsta». Doctorița mi-a spus: «Doamnă, asta este pentru depistarea cancerului la femei...» Dacă nu știu ceva, mie nu mi-e rușine să întreb”, a mărturisit Laura Lavric în cadrul emisiunii.

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net