Laura Lavric: «Sora mea să aducă dovezi că eu m-am prostituat»

Ultima actualizare:

  Laura Lavric uită de probleme atunci când se află pe scenă
Laura Lavric uită de probleme atunci când se află pe scenă

De cinci ani încoace, surorile Laura Lavric şi Ecaterina Traian au încheiat orice legătură de prietenie şi “îşi vorbesc” doar prin intermediul avocaţilor. Solista nu uită şi nu iartă după ce ruda ei de sânge a declarat despre ea că se prostitua în SUA, aşa că vrea să îşi facă dreptate în instanţă. Mai nou, Ecaterina a început să fluture steagul păcii şi să-şi ceară iertare.

Se spune că timpul vindecă rănile, însă în cazul Laurei Lavric (70 de ani) mai mult le-a accentuat.  Din 2012, solista de muzică populară s-a trezit târâtă într-un scandal de pomină chiar de sora ei, Ecaterina Traian, care a declarat la televizor că solista “mergea cu bărbaţi pe cadouri şi bani”. 

Laura Lavric a dat-o imediat în judecată pentru calomnie şi îi cere surorii mai mici daune morale de 100.000 de euro. Şi, deşi procesul e pe rol, pârâta face eforturi disperate să obţină iertarea Laurei Lavric.

“După tot ce a spus despre mine pe la televizor, Ecaterina tot încearcă acum să ne împăcăm. Îi spun însă că fără succes! Mi-a trimis diverse mesaje, dar eu nu i-am răspuns, am blocat telefoanele în aşa fel încât să nu mai primesc nimic de la ea. Avem termen la proces pe 11 septembrie, vom vedea atunci ce se va întâmpla. Eu îmi doresc ca ea să dovedească ce a spus despre mine, să arate că eu m-am prostituat. Am spus că, atât cât trăiesc, o să mă judec cu ea, pentru că mi-a distrus sufletul, nu o voi ierta nici pe patul de moarte”, a declarat Laura Lavric pentru Click! 


  Solista de muzică populară e bombardată acum cu mesaje de iertare din partea Ecaterinei Traian, sora cu care se judecă din 2012, pentru calomnie
Solista de muzică populară e bombardată acum cu mesaje de iertare din partea Ecaterinei Traian, sora cu care se judecă din 2012, pentru calomnie

Şi, deşi au trecut aproape cinci ani de când a izbucnit scandalul, solista are şi acum sufletul mâhnit.  “Cum poţi să spui despre mine că am făcut prostituţie? Eu, pe vremea lui Ceauşescu, am mers atât timp în străinătate. Oare îmi dădea cineva paşaport dacă eram o golancă? Crezi că nu se auzea lucrul ăsta? Nu se poate aşa ceva! Şi dacă eram o vagaboantă, ea ar fi trebuit să mă apere. Să nu rişte vreodată să vină la uşa mea”, ne-a mai spus artista suceveancă. 

Procesul, început în 2013, s-a desfăşurat greoi, pentru că în primă fază Laura Lavric nu a reuşit să afle domiciliul din străinătate al Ecaterinei, iar judecătorii au suspendat acţiunea. Apoi, magistraţii de la Tribunalul Bucureşti i-au respins solistei cererea de depunere pe rol a dosarului, pentru că tot nu reuşise să aducă actele necesare. În 2015 însă, Laura Lavric a deschis un nou proces, iar de această dată a oferit instanţei adresa respectivă. 

”Am reuşit să îi găsesc adresa din Canada, prin intermediul unor rude din Costişa, Jud. Suceava (localitatea natală a artistei – n.r.). Ea poate să se ascundă şi în gaură de şarpe, nu contează asta, pentru că o să se judece şi în lipsa ei”, declara Laura Lavric pentru Click!

Găseşte alinare de la fiu şi de la nepot

În tot acest scandal, Laura Lavric găsește alinare din partea fiului, Victor Lavric (45 de ani), şi el pasionat de muzică.


  Victor Lavric şi fiul lui, Alexandru
Victor Lavric şi fiul lui, Alexandru

În 2009, acesta a devenit tătic de băiat, aşa că nepoţelul Alexandru este acum cel mai important membru al familiei pentru Laura Lavric. Victor, unicul băiat al Laurei Lavric, a absolvit Academia „George Enescu“, Secția Pedagogie muzicală - trompetă, a avut turnee în Japonia, iar acum se ocupă de un proiect solo, de muzică pop. 

“Suntem bine, slavă-Domnului, am concerte, nu mă pot plânge. Urmează să am un festival la mare, unde îi aștept pe toți cu mare drag. Am și multe nunți, unde am fost invitată să cânt”, ne-a mai spus cântăreața, al cărei onorariu pentru o cântare de pomină porneşte de la 1.700 de euro în sus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
555 (10) jpg
"Încă foarte umflată și cu vânătăi, dar abia aștept rezultatul final", spune Andreea Popescu
555 (8) jpg
jocuri de noroc online pacanele shutterstock
ava jpeg
banner Doina Teodoru png
image png
banner tzancă uraganu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net