Laurette, victima hacker-ilor! A fost păgubită de 500 de euro: "Am fost la Poliție și la bancă!”

image
Laurettefoto: arhiva Click!

Laurette Attindehou a intrat în vizorul hacker-ilor! De când și-a făcut salon de masaj, în care a investit 80.000 de euro, bani împrumutați de la bancă, Laurette a început să atragă atenția ca femeie prosperă de afaceri.

Așa se face că modelul a anunțat, zilele tercute, că a fost păgubită de 500 de euro, prin intermediul conturilor de socializare care au fost sparte. Laurette atrage atenția și altor vedete, care au început să fie și ele escrocate sau furate prin intermediul social media.

Laurette: "Mi-au fost transferați 500 euro din contul personal"

„Să fiți foarte atenți cu conturile de Istagram si Facebook! De ceva vreme contul meu de Facebook este spart sau blocat de alte persoane. Am reușit de câteva ori să-l recuperez cu o echipa specializată în IT, însă, din păcate, am pierdut două conturi pe care le administram Laurettefashion și Laurette Attindehou, cel oficial, cu ecusonul albastru. Ieri, în jurul orei 16.00, am primit în mesaj un text de la bancă cum că mi-au fost transferați 500 euro din contul personal într-un cont de Revolut pe care eu nu-l recunosc și nici nu știu cui aparține. De aceea, doresc să trag un semnal de alarmă! Să fiți atenți în cine aveți încredere și cum vă administrați aceste pagini de social media”, a scris Laurette, pe Facebook, după ce și-a recuperat pagina.

Păgubită deja de 500 de euro, Laurette a reclamat furtișagul la Poliție și speră să-și recapete banii sustrași din cont. „Am fost deja la Poliție și la bancă. Voi reveni săptămâna viitoare pentru a face demersurile necesare pentru recuperarea sumei de bani și, mai ales, să știm cum s-a efectuat acest transfer fără acordul meu și neautorizând tranzacția sumei în nici un fel. Încă o dată aveți grijă!”, a mai precizat Laurette.

Citește și:

Laurette și-a făcut salon de masaj: "Vreau să am afacerea mea, ca să-mi pot crește copilul"

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
3 paula seling png png
Ion Hristescu png
 Khaby Lame Captură video
fata violata pixabay
image
image
image
image
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png
cub andreea banica animat gif
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță