Lavinia Pârva a născut cu medicul care a salvat-o pe Andreea Bălan. Este deja acasă cu bebelușul

image
Andreea Bălan şi-a putut ţine fetiţa în braţe după două zile de la naşterea dificilă

Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, în mare discreție, așa cum își trăiește și relația cu artistul. Lavinia a născut la o clinică privată, iar sursele noastre spun că deja s-a și externat, deși vestea venirii pe lume a micului Alexandru a ajuns la urechile publicului de abia joi, 16 mai. Lavinia Pârva a fost asistată la naștere de Doru Herghelegiu, medicul care a făcut parte din echipa care i-a salvat viața Andreei Bălan.

În 16 mai, Ștefan Bănică a dat vestea că i s-a născut mezinul, un băiețel care a primit numele Alexandru, ca un tribut adus regretatălui său frate, care a pierit într-un accident de mașină în urmă cu 18 ani. Toată lumea a crezut că Lavinia a născut în 16 mai, însă se pare că ea se externa la ora la care soțul său își striga bucuria pe rețelele sociale, deci, aceasta ar fi trecut prin mult așteptat naștere în urmă cu cel puțin trei zile.

Ștefan Bănică și Lavinia au ales să l numească Alexandru pe băiețelul lor jpeg
Ștefan Bănică și Lavinia au ales să-l numească Alexandru pe băiețelul lor

Dorul Herghelegiu, medicul care le-a ajutat pe multe persoane publice de la noi să-și ducă sarcinile la bun sfârșit, a fost cel care a asistat-o și pe Lavinia Pârva. Valentina Pelinel este și ea una dintre vedetele care și-au pus toate speranțele maternale în același medic, dar și Anca Serea sau soția lui Dan Petrescu.

Lucrurile au mers bine, căci bruneta a scris un mesaj cuprinzător pe contul ei de Instagram, în care i-a mulțumit "îngerului mămicilor", așa cum l-a numit ea pe medicul Herghelegiu.

image
Ștefan Bănică a anunțat pe rețelele sociale venirea pe lume a băiețelului său

"El este îngerul mămicilor, el este omul cu care m-aș duce până în pânzele albe atunci când Dumnezeu te înzestrează cu această minune numită naștere! Acesta este un om căruia nu am cuvinte să îi mulțumesc! Este de un profesionalism, perspicacitate, blândețe și un fel de modestie pe care nu o întâlnești decât la astfel de oameni, oameni extrem de rari și valoroși!! Mulțumim, Dr. Conferențiar Doru Herghelegiu pentru aducerea pe lume a fiului nostru minunat, Alexandru Bănică", a scris solista în semn de apreciere pentru doctor.

Doru Herghelegiu a salvat-o pe Andreea Bălan

image
Andreea Bălan şi-a putut ţine fetiţa în braţe după două zile de la naşterea dificilă

La nașterea celei de-a doua fetițe, Andreea Bălan a trecut prin cele mai grele clipe din viața sa. A făcut stop cardio-respirator și a avut nevoie de resuscitare. Medicul Herghelegiu a făcut parte din echipa care i-a dat Andreei șansa la viață.

"Această complicație este mai frecventă la nașterile pe cale naturală față de cele prin cezariană. Complicaţia este extrem de rară, una la 80.000 de cazuri, dar mortalitatea este mare. Peste 90% din paciente mor dacă ajung în această situație. Ea se află între cele 10% din femeile care au supravieţuit. Este un accident dramatic, imprevizibil. La șocul cardiac s-a adăugat o problemă de respiraţie și de coagulare, care pune în pericol supravieţuirea. Abia astăzi, în cursul zilei, am putut regla problema de coagulare. Din momentul în care s-a instalat șocul cardiac s-a trecut de la anestezia combinată la cea generală. În jur de un minut a durat resuscitarea. Știam ce va urma. Problemele de coagulare sunt greu de controlat", a declarat la acea vreme dr. Doru Herghelegiu, medic primar obstetrică-ginecologie, care a făcut parte din echipa medicală.

Citește și:

EXCLUSIV! Sarcina a transformat-o uluitor pe soția lui Ștefan Bănică. Lavinia naște luna viitoare

Ștefan Bănică nu știe cum să-și mai răsfețe soția gravidă! Care a fost cea mai nouă surpriză pentru Lavinia!

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
BeFunky collage (26) jpg
tudor chirila 2 jpg
Repartitor de caldura FOTO Shutterstock jpg
Becali
image
image
image
image
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg