Lecție de stil la vârsta a treia. Cum au ieșit în oraș Margareta Pâslaru, Marina Voica și Stela Enache

simeon stalpnicul png

Haina face pe om, zice proverbul, iar în showbizz se aplică perfect. În timp ce tinerele vedete tremură de frică să nu apară la rubrica “prost îmbrăcate”, veteranele scenei ne uimesc cu fiecare apariție și nu fac altceva decât să adune aplauze și aprecieri. Și pentru carieră, și pentru ținute.

Luna martie a fost plină de evenimente muzicale, lansări de albume și gale cu premii. Nu nepărat dedicate tinerei generații, ci și artiștilor care ne-au încântat adolescența cu melodiile sau filmele lor, artiști care au depășit 7-8 decenii de viață și 5-6 decenii de activitate.  Luni, 26 martie, în Aula Palatului Cantacuzino, de pe Calea Victoriei, au avut loc premiile anuale ale Revistei „Actualitatea muzicală”, editată de UCMR pentru anul 2017. Unul dintre premiile speciale i-a fost înmânat interpretei şlagărului “Şi afară plouă, plouă”. Marina Voica (81 de ani) a fost omagiată pentru întreaga carieră  şi a venit la eveniment însoţită de prietena ei foarte bună, mai tinerica Oana Sârbu (49 de ani). De remarcat însă că la capitolul vestimentaţie Marina Voica a fost mult mai curajoasă decât Oana Sârbu, căci paltonul alb imaculat, pălăria, mănuşile, bijuteriile şi eşarfa au transformat-o în regina eleganţei în ziua respectivă.

Joi, 29 martie, a fost rândul Margaretei Pâslaru să ne încânte cu prezența ei, la Magazinul Muzica din Capitală. Solista, în vârstă de 74 de ani, împlinește anul acesta 60 de ani de carieră, așa că a celebrat cifra rotundă lansând un album nou, intitulat “Providența”. Îmbrăcată ca o divă, cu beretă, eşarfă şi mănuşi mov şi sacou gri metalizat, Margareta Pâslaru a dat autografe pe bandă rulantă, a interacţionat cu fanii şi le-a stârnit nostalgii tuturor celor prezenţi. Acolo i-a făcut concurență serioasă și solista Stela Enache (68 de ani), care era impecabilă din vârful unghiilor, până la ultimul fir de păr.

Marți, 27 martie, în centrul atenției a fost industria filmului, căci la TNB a avut loc decernarea Premiilor Gopo. Superba Tora Vasilescu, actrița care pe 22 martie a împlinit 67 de ani, a fost ca o divă în rochia lungă, grena, peste care a purtat o haină de blană până în pământ. I-a fermecat pe toți cei prezenți, dar și pe prietenul și colegul de breaslă Dorel Vișan. La același eveniment ne-a impresionat și discreta și distinsa actriță Sanda Toma (83 de ani), care a fost premiată cu o statuetă pentru întreaga activitate. O știm din “Bădăranii” (1960), “Divorț... din dragoste” (1992), dar și din numeroase piese de teatru. Rochia bleu, bijuteriile, mai ales broșa spectaculoasă, au completat imaginea elegantă a actriței, pe covorul roșu.

În topul celor mai elegante vedete nu putem să nu o includem și pe Angela Similea (71 de ani), pe care am revăzut-o în carne și oase pe 5 martie, la Cărturești Verona, acolo unde Octavian Ursulescu și-a lansat cartea “Titus Munteanu, un lord al micului ecran”.

FotoJet (4) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
foto1 jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
Alina jpeg
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg