Leo Iorga, de la spital, direct pe scenă


    Cântăreţul s-a îngrăşat  mai bine de 10 kg  după cele 4 operaţii
Cântăreţul s-a îngrăşat mai bine de 10 kg după cele 4 operaţii

Se luptă cu o boală cumplită, însă muzica se pare că este cel mai puternic tratament pentru Leo Iorga. Susţinut de o cârjă, artistul a urcat vineri seara pe scenă şi a făcut show timp de o oră. Nimeni nu a ştiut că rockerul venea de la spital, unde făcuse chimioterapie.

Leo Iorga (51 de ani) a cântat vineri seara la terasa Berăriei H, din Herăstrău, în calitate de invitat al grupului Pacifica, în care a activat în 2004-2012, şi din care acum fac parte Teo Boar şi Vlady Cnejevici. Împreună au oferit o seară specială fanilor lor. Aproape cinci sute de oameni au venit să-l susţină, să-l aplaude şi să fredoneze împreună melodiile celebre. La ora 22.30, Leo a urcat pe scenă. Extrem de optimist, cu zâmbetul pe buze, chiar dacă susţinut de cârje şi cu un fizic destul de schimbat, căci s-a îngrăşat mai bine de 10 kilograme, Leo Iorga a ridicat publicul în picioare când a început să cânte piese precum ”Trenul pierdut” sau ”Mă voi întoarce acasă”, iar la piesa ”Cine eşti tu oare?” artistul a făcut bis şi a cântat împreună cu fanii, dar şi cu familia sa, căci soţia Paula şi cei doi băieţi Edy şi Paul, dar şi Polixenia Iorga- medicul oncolog la care se tratează, i-au fost alături. A fost în vervă timp de o oră, a făcut show, deşi, cu o seară înainte rockerul fusese la o şedinţă chinuitoare de chimioterapie, căci se ştie cât de neplăcute sunt aceste tratamente împotriva cancerului.

”S-a simţit foarte bine a doua zi, după tratament, însă sâmbătă seara i-a fost din nou rău. Aşa sunt simptomele după astfel de şedinţe. Prima zi îi este bine, apoi, după două-trei zile îl pune la pământ”, ne-a spus o persoană din apropierea lui Leo Iorga. Cât despre schimbarea fizică, aceeaşi persoană ne-a spus că boala este un motiv. ”Leo s-a îngrăşat în ultima perioadă din cauza tratamentului, însă are şi poftă de mâncare, e un om care se hrăneşte bine”. Seara s-a încheiat în multe aplauze, iar artistul a părăsit scena susţinut de o cârjă.

Chiar şi când face poze cu  fanii, Leo se ajută de cârjă
Chiar şi când face poze cu fanii, Leo se ajută de cârjă

A ridicat publicul în picioare  cu piesele lui celebre
A ridicat publicul în picioare cu piesele lui celebre

În ultimii 5 ani, artistul a suferit patru operaţii

Aşa arăta Leo Iorga  când era sănătos
Aşa arăta Leo Iorga când era sănătos

În 2011, Leo Iorga a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. A fost operat la Institutul de Pneumoftiziologie “Marius Nasta”, din Capitală, însă, pe parcurs, medicii i-au descoperit şi alte probleme mai grave. În toamna lui 2013 a suferit o operaţie noninvazivă pe creier, pentru extirparea unei tumori benigne. A recidivat în primăvara lui 2014, iar la începutul lunii mai a fost operat de medicii Sergiu Stoica şi Mihai Crăciun. În iulie 2015, Leo a suferit o altă operaţie la Fundeni, pentru extirparea unei tumori de pe glanda suprarenală. În septembrie 2015, la Spitalul Monza, artistul s-a operat pe creier pentru extirparea unei alte formaţiuni. De 5 ani se chinuie cu tratamentul şi face chimioterapie.  

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
vedete jpg
catalin florin olar jpg
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul