Liana Stanciu, pe făraş de la radio! Ce alţi jurnalişti sunt în pericol de a fi concediaţi

Ultima actualizare:

    Liana Stanciu nu mai are voie să prezinte matinalul de la Magic Fm Foto: arhivă personală
Liana Stanciu nu mai are voie să prezinte matinalul de la Magic Fm Foto: arhivă personală

Se strâng rândurile la Televiziunea Publică! TVR nu mai acceptă colaborările externe ale jurnaliştilor. Comitetul Director al Televiziunii Române a respins contracte de colaborare pe bandă rulantă. Este vorba despre o serie de angajaţi de la Sport, care comentau pentru posturi ca DigiSport, Look TV şi Eurosport. Ei nu au mai primit aprobarea pentru a-şi continua colaborarea cu aceste staţii şi pe lista neagră sunt şi alte nume sonore.

Liana Stanciu, cea care realizează de ani de zile matinalul postului de radio Magic FM, nu mai poate colabora cu staţia, după hotărârea Comitetului Director. De asemenea, Radu Andrei Tudor, realizatorul emisiunii „Pulsul zilei“ de la TVR 1, nu mai poate colabora cu posturile Digi FM şi Pro FM, anunţă Pagina de Media.

De la Sport, au fost tăiate colaborările externe ale jurnaliştilor Emil Hossu Longin, Marian Olăianos, Cristian Mîndru, Narcis Şelaru, Monica Bucur şi Marin Daniel Chican. Acestuia din urmă nu i se mai permite colaborarea cu postul de televiziune Eurosport şi cu ziarul on-line ProSport, în calitate de comentator de tenis.  

Emil Hossu Longin nu va mai comenta competiţiile de baschet şi fotbal pentru Digisport, iar Cristian Mîndru nu va mai fi comentator al competiţiilor de tenis din circuitul WTA şi ATP, pentru acelaşi post. Lui Adrian Tudor nu i se mai permite, de asemenea, colaborarea cu postul de radio Europa FM.  

Sunt şi excepţii în tot acest val de conciedieri. Vasile Arhire, directorul TVR Iaşi, va putea colabora în continuare cu Radio Iaşi, Ioan Eugen Rusu cu Radio România Actualităţi, în calitate de realizator, şi Angela Bîrsan, corespondent al Telejurnalului, va putea colabora în continuare cu postul Radio România Actualităţi. De asemenea, producătorului TV Răzvan Bucuroiu i se permite colaborarea cu revista „Lumea Credinţei“ şi suplimentele ei, precum şi publicarea ocazională pe site-ul editurii omonime a unor articole apărute în reviste. Şi jurnalistului Rakoczi Levente i s-a aprobat colaborarea, cu contract de drept de autor, cu Radio România Tg.Mureş. Televiziunea Publică a impus condiţii stricte pentru cei care vor colabora cu alte publicaţii sau staţii. Contractele se vor onora în afara orelor de program şi nu vor afecta sau prejudicia imaginea instituţiei. Jurnaliştii au obligaţia să menţioneze în programe că sunt angajaţi TVR.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net