Lidia Buble se gândeşte să apeleze la estetician? «Exclusiv! Acum și în varianta cu nasul mic»

Ultima actualizare:
Lidia Buble şi-a modificat forma nasului în Photoshop, dar fanii nu au fost încântaţi de schimbare
Lidia Buble şi-a modificat forma nasului în Photoshop, dar fanii nu au fost încântaţi de schimbare

Lidia Buble (24 de ani) este o artistă de succes care şi-a schimbat treptat imaginea din fată cuminte în cea a unei femei îndrăzneţe. Formează un cuplu alături de prezentatorul Răzvan Simion şi este cât se poate de fericită. Artista îţi surprinde constant prietenii virtuali, iar de această dată a încărcat o imagine care a creat controverse în rândul celora care îi urmăresc activitatea din mediul online.

Lidia Buble a oferit un subiect de discuţie admiratorilor după ce a încărcat două fotografii cu ea, una în care nasul său arată aşa cum este el în realitate şi una în care acesta este operat în programul Photoshop. Alături de fotografie artista a încărcat un scurt mesaj amuzant, semn că, în realitate, nici măcar nu se gândeşte să fie supusă unei rinoplastii pentru a corecta forma nasului său. "EXCLUSIV! Acum și în varianta cu nasul mic". 

Fotografia în care nasul Lidiei nu este modificat cu ajutorul programului Photoshop
Fotografia în care nasul Lidiei nu este modificat cu ajutorul programului Photoshop

Cântăreaţa nu doreşte să apeleze la intervenţiile de chirurgie estetică, afirmând de mai multe ori că este adepta frumuseţii naturale, nu a modificării corporale. “Sunt adepta femeii naturale. am învățat de la părinții mei să mă iubesc așa cum sunt făcută. Nimeni nu este perfect, însă trebuie să ne iubim așa cum ne-a făcut Dumnezeu”.

Lidia a pozat sexy în faţa oglinzii, purtând doar lenjerie intimă
Lidia a pozat sexy în faţa oglinzii, purtând doar lenjerie intimă

Se pare că şi admiratorii vedetei sunt perfect de acord cu spusele sale, căci multe dintre mesaje susţineau punctul acesteia de vedere, încurajând-o să nu apeleze vreodată la medicul estetician, ci să fie mulţumită de propria persoană. În plus, internauţii au subliniat că frumuseţea este un concept realtiv şi că acţiunile unui om sunt mult mai importante decât modul în care el arată. “Pentru mine nu este un defect, poate că m-am exprimat greșit. Tocmai acest aspect o deosebește și are un farmec aparte. Cât despre frumusețe, ea este în ochiul privitorului. Ce-ți place ție poate nu-mi place mie. În zilele de azi, frumusețea, pentru mulți dintre noi, înseamnă buze cât mai voluminoase, sprâncene tatuate, nas mic etc. De asta am vorbit de șablon sau tipar, cum ai zis tu. Pentru mine, Lidia are șarm, are trăsături frumoase și o voce pe care nu o poți confunda, cum nici pe ea nu o poți confunda”, a fost unul dintre mesajele scrise de cei care au observat fotografia încărcată de Lidia.  

Lidia Buble a renunţat la imaginea de fată cuminte

Atunci când s-a lansat în industria muzicală Lidia Buble afişa o imagine inocentă, însă treptat a renunţat la inhibiţii şi la haine. Fie că poartă îmbrăcăminte extravagantă, fie că se pozează sexy în faţa oglinzilor din dormitorul personal, Lidia ştie cum să atragă atenţia fnailor.

Răzvan Simion şi Lidia Buble formează un cuplu de aproximativ trei ani
Răzvan Simion şi Lidia Buble formează un cuplu de aproximativ trei ani

Vara aceasta a încărcat o fotografie în care aparepurtând doar lenjerie intimă. Prietenii virtuali nu şi-au putut exprima opinia cu privire la instantaneul făcut de cântăreaţa, căci ea a decis să dezacticeze secţiunea de comentarii din dreptul imaginii, după ce în repetate rânduri a primit critici aspre din partea acestora. 

Nu cu mult timp în urmă, un internaut a sugerat faptul că ea se îmbracă foarte urât, cu nişte haine ponosite, de prost gust, ce par să fie achiziţionate de la o ghenă de gunoi, nu de la aşa-zisele magazine cu pretenţii. Deşi artista a oferit o replică atunci, părând să nu fie deranjată, faptul că a dezactivat secţiunea comentariilor lasă de înţeles altceva.

Lidia Buble formează un cuplu alături de Răzvan Simion

Lidia Buble şi Răzvan Simion formează un cuplu de aproximativ trei ani. Matinalul de la "Neaţa cu Răzvan şi Dani" s-a despărţit de soţia sa, de care îl lega o relaţie de 15 ani şi doi copii, pentru a putea fi împreună cu tânăra solistă care i-a furat inima. Recent, Lidia Buble a declarat despre Răzvan Simion că acesta este băiatul ideal, gătind şi având răbdare infinită cu ea. În plus, prezentatorul ştie cum să o surpindă pe iubita cu 12 ani mai tânără, aducându-i flori chiar dacă nu sărbătoresc o ocazie specială. 


    Răzvan Simion şi Lidia Buble formează un cuplu de aproximativ trei ani Foto:Arhivă personală
Răzvan Simion şi Lidia Buble formează un cuplu de aproximativ trei ani Foto:Arhivă personală

„Credeţi-mă, Răzvan este bărbatul ideal. Găteşte şi cel mai mult îmi place că are răbdare să vină cu mine la cumpărături. Sunt o norocoasă. Din acest punct de vedere chiar sunt cea mai norocoasă. Mereu are răbdare, mă ajută, îmă dă tot felul de sfaturi, dacă mi se potriveşte sau nu.”, a declarat Lidia Buble pentru Revista VIVA!

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png