Lili Sandu se întoarce în televiziune! Va dansa pentru ProTv

Ultima actualizare:

    Lili Sandu este una dintre vedetele care spun că nu au trecut pe la esteticianfoto: arhivă Click!
Lili Sandu este una dintre vedetele care spun că nu au trecut pe la esteticianfoto: arhivă Click!

După ce a cântat, a jucat în telenovele, a dansat şi anul trecut a participat la „Ferma Vedetelor”, iată că Lili Sandu se întoarce într-un nou proiect de televiziune. Din 6 martie, o veţi vedea din nou la Pro TV, intrând de data aceasta în ringul dansului în emisiunea „Uite cine dansează”.

Lili Sandu (37 de ani) îi va surprinde pe telespectatorii români  din 6 martie cu entuziasmul, energia și grația ei la emisiunea „Uite cine dansează!”, competiția în care este hotărâtă să dea totul și să creeze un spectacol de zile mari împreună cu partenerul ei de dans. Nu e prima oaraă când vedeta participă la un astfel de proiect, iar acum vedeta revine cu forţe noi. Lili se redescoperă pe zi ce trece și îi place să se bucure de fiecare clipă. Este ambițioasă, pozitivă și determinată să își scrie povestea în ringul de dans: ”Sunt bucuroasă să încep această primăvară în pași de dans, într-un nou proiect la Pro TV! Sunt pregătită să învăț să dansez și sper că publicul mă va susține și îmi va da energia de care am nevoie să reușesc să transform această provocare într-un spectacol de care să ne bucurăm împreună! Am fost întotdeauna fascinată de eleganța dansului și de pasiunea pe care o transmite. Din punctul meu de vedere, dansul reprezintă un mod de a exprima emoție și de a spune o poveste”, spune Lili Sandu.

Cine e Lili Sandu?

Lili Sadu s-a născut în Tulcea în urmă cu 37 de ani. După ce a participat la „Şcoala Vedetelor” de la TVR şi a participat la Festivalul Mamaia1998, a jucat în câteva telenovele precum „Numai iubirea”,  „Păcatele Evei” şi „Doctori de mame” şi apoi în filmul „Bucureşti non-stop”. A studiat actoria la Los Angeles alături de nume importante din cinematografia internațională, a fost concurent la „Ferma vedetelor”, anul trecut și V Reporter în sezonul șase „Vocea României” și, începând din 6 martie, de la 20:30, frumoasa Lili va demonstra că prin dans se pot genera o multitudine de trăiri și stări, la „Uite cine dansează!”, noul show de la Pro TV.

Din luna martie, teles­pectatorii o vor vedea mult mai des pe Antonia (27 de ani) pe micile ecrane. Şi asta pentru că solista a semnat cu PRO TV, pentru a apărea în noul show care se numeşte „Uite cine dansează!”, informaţie pe care Click! v-o anunţă în exclusivitate.Anul trecut, alături de Alex Velea, artista a fost invitată să participe la „Jocuri de celebritate”, emisiunea prezentată de Mihai Bobonete, şi s-a descurcat onorabil. Iată că de data aceasta nu o vom vedea glumind, nici jurizând, precum o făcea la Kanal D, în 2014, la „Voice Kids”, şi nici nu va cânta, aşa cum ne-a obişnuit. “Sunt fericită că fac parte din acest show. Dansul a fost dintotdeauna una dintre cele mai mari pasiuni ale mele şi această emisiune este o ocazie să experimentez şi stiluri cu care nu sunt obişnuită”, ne-a spus Antonia.În ultima perioadă, fermecătoarea solistă „s-a vândut” la pachet cu soţul ei, Alex Velea, aşa că nu e exclus să-l vedem şi pe el într-un show, la acelaşi post TV.  Emisiunea de dans, creată după formatul internaţional “Dancing with the stars”, va fi prezentată de Mihaela Rădulescu şi de Cabral. În ring vor evolua 11 vedete, alături de 11 dansatori profesionişti.Alături de Antonia, printre celebrităţile anunţate până în prezent se numără Rona Hartner, Oana Zăvoranu, Anca Serea, Dana Budeanu, Sandu Lungu, Marius Manole şi Joseph Hadad. În juriu îi vom vedea pe Andreea Marin, Mihai Petre, Gigi Căciuleanu şi Florin Călinescu.

Click! spune

Antonia revine în televiziune după o pauză de aproape trei ani. În 2014, ea a fost jurată la “Voice Kids”, de la Kanal D, alături de Gabi Cotabiţă şi Wilmark. Ea are doi copii cu Alex Velea, pe Dominic şi pe Akim, şi o fetiţă, Maya, cu Vincenzo Castellano.

Îmbrăcată cu o rochie roşie cu crăpătură pe picior, cu spatele gol şi decolteu, Andreea Marin (42 de ani) le-a sucit minţile colegilor ei din juriul "Uite cine dansează". Chiar dacă pe Florin Călinescu l-a călcat pe picior, conform scenariului, juratul a privit-o lung în timp ce se unduia în braţele lui Mihai Petre.


    


Andreea Marin (42 de ani), printre juraţii de la
Andreea Marin (42 de ani), printre juraţii de la

Încântată de noua gaşcă din care face parte, vedeta a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini de la filmările spotului de promovare a noii emisiuni care va începe din această primăvară.

"Vă mulţumesc pentru felul în care aţi îmbrăţişat scena noastră de dans, vă ofer în dar câteva imagini din culisele realizării spotului Pro TV pentru «Uite cine dansează». În pauză, am găsit un pian şi poate în curând voi posta o scenă filmată a acelui moment spontan. O seară frumoasă!", a scris Andreea Marin pe pagina ei de Facebook.  

Show-ul de dans va fi prezentat de Mihaela Rădulescu şi Cabral, iar printre concurenţi vor fi Marius Monole, Dana Budeanu, Joseph Hadad, Sandu Lungu, Oana Zăvoranu, Anca Serea şi Antonia 

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu