Livia Graur mănâncă numai paste şi pizza şi nu se îngraşă

Ultima actualizare:

    Cina aceasta copioasă o ia la  11.00 noaptea fără probleme
Cina aceasta copioasă o ia la 11.00 noaptea fără probleme

Are 51 de kilograme, la o înălţime de 1,68 metri. Şi aşa se menţine de ani buni, indiferent ce mănâncă, la ce oră sau cât mănâncă. Prin urmare, dacă îşi permite, profită şi se bucură de absolut tot ce-i pofteşte inima.

Pizza, paste de toate felurile, cartofi prăjiţi, fast-food, bruschete şi multe dulciuri, toate aceste mâncăruri interzise celor ce ţin la silueta lor sunt de bază în meniul Liviei Graur. Dacă ne uităm la cum arată, parcă nu ne vine să credem. „Metabolismul mă ajută. De când mă ştiu am mâncat ce am vrut, cât am vrut şi nu am ţinut niciodată diete. E un noroc”, explică prezentatoarea jurnalului Focus de la Prima TV.

Şi culmea este că mănâncă numai prostii, după cum singură recunoaşte – nicio săptămână fără paste, pizza, cartofi prăjiţi, parmezan cât cuprinde etc. „Cel mai mult mă regăsesc în bucătăria italiană. Îmi plac pastele de tot felul şi în toate combinaţiile”, ne spune ea.

Vreţi să ştiţi ce mănâncă subţirica Livia într-o zi? Pregătiţi-vă de noi surprize! Nutriţioniştii s-ar lua cu mâinile de cap dacă ar auzi. Aşadar, sare peste micul dejun. O cafea mare îi e suficientă. Prânzul îl ia pe la ora 15.00, când mănâncă ce îi face cu ochiul de la cantina serviciului – lasanga, cannelloni, supe-creme sau diverse mâncăruri gătite. Seara, când ajunge acasă, îi trebuie musai ceva dulce – tort, îngheţată, ciocolată, prăjituri, chiar şi dulciuri de la fetiţa ei de doi ani şi jumătate, Renata. Cina e undeva după ora 23.00 şi constă într-o friptură (de vită sau curcan) cu o garnitură de piure sau legume la tavă.

Din nou precizăm – metabolismul îi permite. „Pot să spun că eu, la două zile după ce am născut, am revenit exact la aceeaşi greutate pe care am avut-o înainte de a rămâne însărcinată. Fluctuez maximum un kilogram în sus sau în jos. Două kilograme rar de tot, poate când sunt într-o vacanţă şi nu fac altceva decât să mănânc. Iar atunci când simt eu că ar trebui să dau jos kilogramul acumulat, pot să o fac rapid, reducând din grăsimi şi din mâncărurile grele”, mai spune Livia Graur.

Pizza în casă

Dacă tot îi place pizza, a învăţat să o şi facă în casă. Pentru blat, a avut nevoie doar de făină, apă şi sare. „Secretul este să îl întindem cât mai bine, după ce a fost frământat cu spor”, spune Livia. După ce a pregătit aluatul şi a întins foaia de pizza, a uns-o cu sos de roşii, a presărat caşcaval sau mozzarela din belşug, apoi a pus restul ingredientelor dorite. „Eu am făcut o pizza cu pui, porumb, spanac, aradei gras şi ceapă şi încă una cu ton, ardei, ceapă şi anghinare. După aceea, pizza se bagă la cuptor pentru câteva minute”.

Îşi prepară singură şi tagliatelele

Livia Graur ne povesteşte că pastele în casă se fac foarte simplu, cu făină, un ou şi sare. Din aceste ingrediente se frământă un aluat, se întinde bine, cât mai subţire, apoi se taie în fâşii subţiri cât unghia mică. Aceste fâşii se pun la fiert în apă clocotită, cu puţină sare şi ulei. Separat se pun la călit bucăţele de şunculiţă, se adaugă peste ele smântână şi busuioc, iar acest amestec adaugă peste pastele scurse.

Găteşte mai mult în weekend

Livia se pricepe la gătit şi chiar îi place. Din păcate, timpul nu-i permite să intre în bucătărie atât de des pe cât ar vrea. Fetiţa ei mănâncă la grădiniţă, astfel că doar în weekend trebuie să se îngrijească ce pune pe masă. “Fac supe, salate de toate felurile, paste, carne de curcan sau peşte la cuptor... orice avem poftă. În timpul săptămânii, seara, pregătesc ceva rapid”, mai spune prezentatoarea tv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net