Liviu Vârciu, lovit de boală. Ce spune despre tratamentul ieftin în care și-a pus toate speranțele

27 noiembrie 2021
image
Liviu VârciuFoto: Instagram

Liviu Vârciu (40 de ani) are, din nou, probleme serioase de sănătate. Artistul a fost infectat cu Covid-19 în urmă cu un an, iar acum a contractat o răceală puternică, care-i dă simptome mai chinuitoare și decât Covid-ul.

Sezonul rece i-a adus pe cap lui Liviu Vârciu o gripă de toată frumusețea. Artistul acuză de câteva zile stări febrile, strănuturi și nas înfundat, după ce a contractat o răceală puternică. Vineri seară, cântărețul a ajuns acasă cu stări de rău și a recurs la un tratament SPA, care să-i scoată răceala din corp. A făcut o baie fiebinte în jacuzzi, cu sare de mare grunjoasă, din belușug. A postat imaginile din jacuzzi-ul personal pe Instastory. Se știe că în răceli sunt eficiente băile de picioare cu sare grunjoasă sau de bucătărie, iar tratamentul nu este deloc costisitor, ba chiar mai ieftin decât o cutie de pastile. Un kg de sare grunjoasă costă 3 lei.

Liviu Vârciu, tratament naturist pentru răceală

image
Liviu Vârciu, baie cu sare împotriva răcelii cumplite care l-a lovitfoto: Instagram

„Am cumpărat toată sarea de murături și mi-am pus-o în cadă. Dacă nici așa nu mă fac bine!...Răceala noastră românească e mai a dracu’ decât Covidul!”, a comentat Liviu, pe imaginile de pe InstaStory. Liviu Vârciu a avut COVID-19 în decembrie 2020. După aproape un an de la vindecare, însă, el spune că nu s-a recuperat 100% și că a rămas cu sechele. „Această boală m-a distrus pe interior, nu glumă. Am avut o formă mai ușoară de COVID-19, dar chiar și așa, analizele mi-au ieșit rău și când am fost depistat pozitiv și acum. Am avut și am anticorpi. N-am avut o formă gravă, m-a durut capul un pic, mi-am pierdut mirosul și gustul. Am stat liniștit. O singură zi am avut temperatură. Mi-am refăcut analizeze. Zici că era altă persoană. Toate triple, toate pe roșu, bruiaj. Fără șpriț, fără nimic, cu odihnă, pentru că eram bolnav. Aveam 99 saturația de oxigen înainte. După COVID-19 nu mai urcă mai sus de 96. Am 94, 95, 96. Mi-am făcut și CT și am niște punctulețe pe plămâni. Cică se vindecă! Mă simt rău, n-am forță. Mă simt slăbit”, povestea Liviu Vârciu, după infectarea cu virusul Sars-Cov-2.

Citește și:

Remedii cu sare pentru răceală. 4 leacuri care te pun pe picioare

Ceaiuri bune pentru răceală și gripă. Ce să bei să te vindeci

Liviu Vârciu s-a infectat cu COVID-19! „L-am luat fix de Crăciun”

florin calinescu png
BeFunky collage (16) jpg
anamaria prodan png
laurentiu reghecampf corina caciuc png
Cub Laurențiu Reghecampf jpeg
BeFunky collage (17) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
iubit rihanna
cub lili sandu animat gif
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
delegatie romania stilisti moroccanoil eurovision 2 jpeg
cub theo rose animat gif