Liviu Vârciu s-a infectat cu COVID-19! „L-am luat fix de Crăciun”

image
Foto: Arhivă Click

Liviu Vârciu a anunțat recent în mediul online că a fost depistat pozitiv pentru Covid-19. Vârciu și-a început mesajul prin a le ura tuturor urmăritorilor săi un Crăciun fericit, însă urarea s-a transformat imediat într-o dezvăluire neașteptată.

Liviu Vârciu s-a alăturat și el listei de vedete care au fost depistate cu coronavirus, după le-a mărturisit fanilor săi că este bolnav și se află în izolare. În stilul său caracteristic, el a început să glumească despre întreaga situație, mai ales că s-a infectat în prag de sărbători.

Liviu Vârciu are coronavirus

„Crăciun fericit dragilor să fiți sănătoși că e cel mai important și dacă vine Moș Crăciun la voi și-l vedeți să-i spuneți să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să știi când să faci Covid, nu așa. L-am luat fix de Crăciun”, a anunțat Liviu Vârciu pe contul său personal de Instagram.

„E bine ca nu imi mai bat capul cu Moș Crăciun, că n-are cum să vină. Îi e frică să nu se îmbolnăvească. Sunt bine, sunt sănătos, am capul un pic greu, dar oricum îl am mare. Vă pup, vă iubesc. Să aveți sărbători liniștite, fericite și purtați mască, că e groasă. Acum de sărbatori e groasă”, a mai glumit Vârciu.

FotoJet (5) jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
piscina borcea pelinel jpg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
hurghada rechini JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
piscina borcea pelinel jpg
gina pistol fetita2 png
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png