Liviu Vârciu va prezenta „Asia Express” în locul Ginei Pistol?

Ultima actualizare:

    Liviu Vârciu a fost concurent în primul sezon din "Asia Express"
Liviu Vârciu a fost concurent în primul sezon din "Asia Express"

Mişcare-şoc pentru Liviu Vârciu, la Antena 1. Actorul se transformă din fost concurent în reality-showul „Asia Express”, în prezentatorul acestei emisiuni, ale cărei filmări vor începe în curând. Şi aceasta nu este singura surpriză pe care o pregăteşte fostul actor de telenovele.

Liviu Vârciu (37 de ani) face cam de toate la Antena 1, căci în ultimul timp nu zice “nu” nici unui proiect care i se pare interesant. Poate de aceea a şi acceptat să participe la un nou reality-show “Asia Express”, care de data aceasta va avea loc în India şi se va numi, cel mai probabil, „India Express”.

Numai că acum va fi el gazda emisiunii. “O să plec în curând în India, pentru că acolo se filmează Şi merg ca şi host – prezentator, că nu mă mai prind ei pe mine ca şi concurent. Niciodată. Nu ştiu cum va fi împărţit show-ul, nu ştiu ce se va întâmpla cu Gina Pistol, însă îl iau şi pe Andrei Ştefanescu cu mine, o să prezentăm împreună. Eu o respect foarte mult pe Mona Segal, producătoarea show-ului, şi am spus «da» acelui proiect fără să mă gândesc foarte mult. Dar acum stau să derulez și mă bucur că am participat, dar încă nu pot să cred că eu sunt ăla care a dormit pe jos şi care s-a trezit la ora 6. Acum n-aş mai face aşa ceva ca şi concurent”, ne-a mărturisit Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt prieteni buni și colegi de emisiuni
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt prieteni buni și colegi de emisiuni

Momentan, el filmează pentru sezonul doi din “Fructul oprit”, apoi a anunţat că va lua o binemeritată vacanţă. “Am început cu «Secretul Mariei», în 2005, şi la vremea aceea, impresarul meu, Joey D’Alvare, mi-a zis să mă duc la casting, să mă îmbrac frumos. Mi-am luat costumul şi când am ajuns acolo toţi erau la cămăşi, la bluze cu mânecă scurtă, la 35 de grade, numai eu eram la costum şi muream de cald. Aşa am început eu cariera în seriale de televiziune şi am avut onoarea să joc alături de Valeriu Lazarov”, ne-a povestit Liviu Vârciu.   

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net