Lora a împlinit 37 de ani: «Nu am silicoane, nu mi-am mărit buzele». Are 5 operații la nas

Lora, alături de iubitul ei, Ionuț Ghenu
Lora, alături de iubitul ei, Ionuț Ghenu

S-a lansat acum 15 ani, iar cu trecerea timpului devine tot mai frumoasă. Lora a împlinit vârsta de 37 de ani pe 23 iulie, iar aspectul ei actual e vizibil îmbunătățit comparativ cu cel de la debutul în trupa Wassabi.

De atunci, a suferit cinci operații pentru remodelarea nasului, dintre care primele patru nu au avut rezultatul dorit de vedetă. Lora are și buzele mult mai voluminoase, însă artista spune că nu a apelat la injecțiile cu acid hialuronic. Ea și-a făcut reconstrucția danturii și a purtat doi ani un aparat pentru îndreptarea dinților, estimat la 1.600 de euro. Mai mult, Lora și-a pus fațete, iar zâmbetul ei este precum cel al starurilor de la Hollywood.

"Nu am silicoane nicăieri pentru că am auzit lucrul acesta despre mine și mă cam deranjează. Mama m-a înzestrat cu un corp de care sunt mândră și pe care iubitul meu îl iubește și atunci o femeie care e iubită de bărbatul din viața ei și este considerată sexy și frumoasă se simte bine. Am o reconstrucție nazală după alte patru încercări eșuate, dar a ținut foarte mult de ceea ce mi s-a întâmplat de am ajuns în stadiul acesta", a declarat Lora pentru revista "Viva". Cu altă ocazie, Lora le-a răspuns și fanilor care au acuzat-o că nu își recunoaște intervențiile estetice. "Nu mi-am mărit buzele. E rezultatul aparatului care mi-a adus dinții în față. Mult. Și mi-a înălțat mușcătura, nu mi-am cioplit maxilarul. Nu mi-am injectat pomeții și nici buzele sau fundul. Mi-am operat nasul pentru că era rupt. Automat s-a repoziționat și buza superioară. Mă dau cu ruj mat mereu și aplic și pe conturul de culoarea pielii al buzelor ceea ce eu nu făceam. Toate astea mi-au armonizat fața", a scris Lora pe Facebook.

Lora și-a lansat propria cremă și linia de pantofi

Transformarea spectaculoasă a ținut pasul cu succesul în muzică. Pe langă concerte și proiecte de televiziune, Lora și-a lansat recent propria linie de cosmetice și una de încălțăminte. „Lansarea acestei game de produse e un cadou de la viaţă pentru totdeauna. Muncesc de trei ani la produsul meu şi la brandul meu şi sunt foarte fericită că am reuşit să-l lansez”, a spus vedeta care din noiembrie 2018 prezintă emisiunea „Vorbește lumea” (PRO TV) alături de actorul Gabriel Coveșeanu (44 de ani).


    Lora, alături de iubitul ei, Ionuț Ghenu Foto Instagram
Lora, alături de iubitul ei, Ionuț Ghenu Foto Instagram

Cum a debutat Lora în muzică

Lora a devenit cunoscută datorită concursului „Star Factory”, de la Prima TV, la care a participat în 2004. Însă lansarea oficială a cunoscut-o abia doi ani mai târziu, când a debutat în industria muzicală ca membră a grupului Wassabi coordonat de compozitorul Marius Moga. Melodia „Have some fun with Radio 21” cântată de Wassabi a devenit imnul din acel an al postului Radio 21 și fetele din formaţie au cunoscut imediat succesul. La 1 aprilie 2009, Lora a părăsit trupa şi a început cariera solo.

Citește și:

Lora, dezvăluiri emoționante despre perioada în care era suspectă de cancer

manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
camasialtita
nava de croaziera Viking Polaris Foto AFP jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg