Loredana Groza, decolteu abisal în noul videoclip cu Voltaj. Solista a lăsat să se vadă tot

Ultima actualizare:

    Loredana Groza, sexy în ultimul videoclip lansat cu VoltajFoto: arhivă personală
Loredana Groza, sexy în ultimul videoclip lansat cu VoltajFoto: arhivă personală

Recital de ipostaze sexy pentru Loredana Groza pe reţelele sociale. Cântăreaţa are aproape 50 de ani, dar demonstrează că vârsta este doar o cifră în buletin. Operațiile estetice și orele petrecute în sala de sport au transformat-o total pe solistă, iar în ultimul videoclip cu trupa Voltaj artista a purtat o rochie cu un decolteu adânc , iar sânii aproape că i-au "evadat" din ţinută.

Loredana Groza pune accent pe decolteu în ultima vreme. După „Gala din inimă pentru viitor”, din urmă cu două săptămâni, la care a făcut furori într-o rochie neagră cu vedere la sâni, artista mai punctează o apariţie de infarct. Este vorba despre cea de la filmările "Dependenţa mea", cel mai nou clip al ei în care a purtat o ţinută formată dintr-un corset extrem de decolat cu mâneci din dantelă şi plasă în partea de jos.  

"Muzica creează dependență. Mă bucur că am colaborat cu Voltaj și că putem să împărtășim o poveste despre iubire și ale ei taine. Lăsați-vă purtați de ea și iubiți necondiționat în continuare. Love, Loredana", spunea artista în urmă cu doar câteva zile când şi-a anunţat colaborarea cu trupa Voltaj. 

Dincolo de cariera muzicală înfloritoare, vedeta are foarte mare grijă şi de imaginea ei, în ultimii ani fiind dependentă de operaţii estetice şi "mâncând" sport pe pâine.

Despre noua faţă a Loredanei Groza (49 de ani) au vorbit medici esteticieni, care ne-au explicat ce intervenţii au identificat pe chipul vedetei, psihologi, care spun că diva nu acceptă trecerea timpului, dar şi fanii, care îi scriu zilnic mesaje să înceteze cu retuşarea pozelor. Fosta jurată de la “Vocea României” pare imună la critici.

Ce intervenţii estetice şi-a făcut Loredana Groza

Loredana Groza a trecut printr-un amplu proces de transformare. Vedeta are, potrivit medicilor esteticieni, intervenții la nas, buze, gât, pomeți şi şi-a lucrat conturul feţei, estompând ridurile și cearcănele.

„Acum, Loredana are un ten bine hidratat. Noi facem chestia asta cu un cocktail de acid hialuronic, care oferă o hidratare foarte bună a tenului. Este evident că a apelat la această procedură. În al doilea rând, a făcut și foarte mult botox în cele trei zone standard: frunte, coada ochilui și zona dintre sprâncene. Pielea ei este în prezent perfect întinsă. Dacă vă uitați un pic și la gâtul ei, și-a întins și pielea de acolo tot prin intermediul botoxului. 

La nas, înainte ea avea probabil o deviație de sept, care îi dădea și o asimetrie. Probabil a suferit intervenții fie chirurgicale, fie nechirurgicale, cu acid hialuronic pentru a ajunge la rezultatul din prezent. Acum are un nas mai finuț, drept, mai micuț. Forma aceasta a nasului o întinerește.

Tot cu acid hialuronic și-a rezolvat și cearcănele. Înainte avea niște cearcăne groazice. Tot cu acid hialuronic și-a făcut și o reconturare de mandibulă. Vreo 4, 5 ml de acid hialuronic. De asemenea, și-a făcut niște pomeți extraordinari. 

O altă schimbare care îi conferă un aspect tânăr sunt șanțurile nazogeniene pe care și le-a estompat probabil cu acid hialuronic. Buzele, de asemenea, acum o formă plină. Sunt foarte bine conturate și cărnoase. În trecut avea buzele deshidratate și cu niște urme de gâlme. Are un design natural fără vulgaritate”, a explicat dr. Victor Topolog, medic estetician.

Citeşte şi:

Loredana Groza, o nouă apariţie interzisă minorilor! Cum s-a fotografiat pentru prietenii de pe Instagram

Loredana Groza îți permite să pozeze sexy la 48 de ani. Rochia cu care a făcut furori

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net