Loredana Groza, despre rolul de jurat: «X Factor îmi dă ocazia să caut un star!»

Ultima actualizare:

    Ce așteptări are Loredana Groza de la noii concurenti X Factor
Ce așteptări are Loredana Groza de la noii concurenti X Factor

Cel de-al nouălea sezon X Factor, care va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, va aduce modificări nu doar la pupitrul juraților, ci și în ceea ce privește regulile, iar Loredana este pregătită să îmbrățișeze schimbările. Iată ce spune noul jurat al emisiunii despre acest sezon.

Chiar dacă prima parte a acestui an a adus multe modificări de planuri și o perioadă de izolare, Loredana a reușit să își păstreze optimismul și să se bucure de clipele alături de cei dragi, iar acum este pregătită să urce din nou pe o scenă. ”Am avut patru luni de pauză, de liniște, care cumva au avut rostul lor, dar cred că am acumulat dorința de a munci și de a împărtăși. Am stat departe de public, de aplauze, de interacțiunea cu alți artiști și sunt extrem de încântată și nerăbdătoare să intru în universul X Factor”, a declarat artista.

”Va fi cu adevărat un nou început pentru că totul se schimbă, de la platoul în care se filmează, juriul are o componență nouă, totul este proaspăt! Eu vin după o experiență de atâția ani, de la un alt show de talente și cumva perspectiva acestui concurs este foarte diferită, iar asta mă încântă pentru că, după ce faci șapte ani la rând un show care are un format aparte și intri intr-o anumită rutină, această provocare este binevenită! Este o abordare diferită, foarte interesantă, mai ales în ziua de astăzi în care oamenii pot să se exprime pe scenă nu neapărat având cea mai puternică sau cea mai antrenată voce, ci personalitățile ne interesează, dublate de talentul vocal. X Factor îmi dă ocazia să am o arie mai largă de a alege, să caut un star: un personaj care să aibă un suflu nou, să mă surprindă, să mă inspire, să mă emoționeze și să nu aibă prejudecăți pe scenă. Nu trebuie să fii perfect, imperfecțiunea, vulnerabilitatea, sensibilitatea, emoția sunt cele care contează, pe lângă voce, toate trebuie să facă parte din rețeta starului X Factor”, a încheiat Loredana.

Când începe noul sezon X Factor

Sezonul X Factor cu numărul nouă va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, și aduce nu doar muzică de neoprit, ci și multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere. Două nume noi, Loredana Groza și Florin Ristei își vor ocupa locurile la masa juraților alături de Delia și Ștefan Bănică, iar Răzvan Simion și Dani Oțil revin în calitate de prezentatori pe scena X Factor. Totodată, în timp ce Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu, în cadrul unei producții care va fi difuzată exclusiv online.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net