Lorena Balaci vorbește despre fostul ei soț: ”Eu am spus gata!”

simeon stalpnicul png
Lorena Balaci reuseste sa zambeasca chiar daca a divortatfoto: Facebook

Lorena Balaci și Eugen Trică formau unul dintre cele mai solide cupluri de pe la noi. Doar că, brusc, cei doi au anunțat divorțul și, acum trei ani, s-au abținut de la orice fel de comentarii cu privire la motivele care i-au despărțit.

Au curs râuri de cerneală în presa mondenă, când cei doi şi-au spus adio. În urma lor au rămas doi copii, îngrijiți de Lorena. Până atunci însă, mulţi ani, Lorenaar fi încercat să îi ofere o altă şansă, însă destinul a făcut-o imposibilă. Mai ales că se auzise că fostul fotbalist ar mai fi fost prins călcând strâmb.

"Da, de 3 ani nu mai port numele, de când mi-am reluat statutul de domnişoară. Eu am fost cea care a spus gata. La început, cred ca nici el nu a crezut. O da, da, da, da, o dată la câţiva ani, seara, şi tot timpul râdeam dimineaţa ca e închis noaptea la tribunal. Cumva ne-am pierdut pe noi. Am fost foarte implicaţi în viaţa de familie, cu copii, cu greutăţi, cu probleme, cu dus copii la şcoală, noi ne-am pierdut noi", a spus Lorena Balaci. Însă, explică ea, nu regretă nimic și dacă ar lua-o de la capăt, tot aşa ar face.

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
andrei rosu mihaela bilic png
cub muzica populara braconier png
image png
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
Muncitori nord coreeni FOTO Profimedia jpg
Vladimir Putin si Serghei Soigu la parada navala a Marinei ruse FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
david pușcaș PNG
Paula și Leo Iorga
andrei rosu mihaela bilic png
ramona manole ionita clejani  (2) jpg
Prodanca a venit în verde la parastas
image png