Loulou, spectaculoasă în noul clip lansat joi EXCLUSIV


    Loulou a lansat un nou clip joi, 11 iunieFoto Arhivă Personală
Loulou a lansat un nou clip joi, 11 iunieFoto Arhivă Personală

Loulou vrea să de-a lovitura în această vară cu piesa "La Reina", o melodie antrenantă, ideală pentru acest sezon estival.

Loulou (Andreea Lazăr), iubita lui Luis Lazarus a lansat o nouă piesă, La Reina (Regina), cântată în spaniolă. De această dată lansarea presupune şi existenţa videoclipului, nu numai a piesei. Filmările au fost făcute în pădurea Baloteşti, la Edenland, iar iapa alba din clip este faimoasa Eloise. Piesa este antrenantă, plină de senzualitate şi reprezintă rezultatul muncii unei întregi echipe. Linia de trompetă a fost realizată de White Trompet (Eugeniu Albu), iar partea de rap aparţine cunoscutului solist de culoare Admiral C4C. În spatele soliştilor au fost desigur Luis Lazarus şi Radu Groza. Loulou speră să dea lovitura în vara aceasta şi să introducă "La Reina" pe radio. Oricum ar fi, cu siguranţă piesa va fi prezentă în toate cluburile şi pe toate televiziunile.

Artist a povestit în exclusivitate pentru Click! faptul că filmările au durat aproape 24 de ore şi s-a filmat neîntrerupt, mai întâi în Pădurea Baloteşti, apoi la Chaboo Club. Loulou a schimbat 10 ţinute, patru feluri de machiaje, şi alte patru feluri de coafuri de-a lungul acelei zile de filmări. Andreei i s-a făcut rău la filmări, cel mai probabil din cauza oboselii, iar echipa a fost nevoită să se oprească pentru câteva ore.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
cub vali vijelie png
vedete jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul