Lovitură pentru «Faimoși»! Trei concurenți importanți au părăsit Exatlon-ul!

image
Trei concurenți din echipa Faimoșilor s-au retras din concursFoto: Instagram

Ediția de miercuri, 24 octombrie, a venit cu surprize pentru telespectatorii emisiunii Exatlon. Trei concurenți din echipa Faimoșilor au decis să abandoneze concursul sportiv. Iată motivele!

Spiritele se încing la Exatlon! Competiția sportivă s-a dovedit a fi din ce în ce mai grea, accidentările concurenților tot mai numeroase, iar certurile între participanți se țin lanț. După ce atât Războinicii, cât și Faimoșii, și-au pierdut fiecare câte un concurent în urma abandonului acestora, Diana Senteș și What's UP renunțând de bunăvoie la Exatlon, se pare că cei doi au deschis calea și pentru alți concurenți.

De data aceasta lovitura a fost dată doar în Echipa Faimoșilor, de unde trei concurenți importanți au decis să se retragă din îndrăgita emisiune. În ediția de miercuri, 24 octombrie, telespectatorii au fost anunțați că Damian Ferucio, Roxana Vancea și Ana Georgescu au decis să părăsească Exatlon România 2018, acest lucru reprezentând o premieră în istoria concursului.

image
Ana Georgescu s-a accidentat de mai multe ori pe traseu

Damian Ferucio și Ana Georgescu s-au accidentat

Se pare că fiecare dintre cei trei concurenți a avut propriile motive bine-întemeiate, care au ajutat la luarea acestei decizii. Damian Ferucio s-a retras din competiție în urma unei accidentări la picior: „Călatoria mea în cadrul Exatlon a luat sfârșit în urma unui incident nefericit, deși mai aveam multe de „spus” în această competiție! A fost o experiență extraordinară, unde chiar mi-am testat toate limitele!”, a scris acesta pe rețelele de socializare.

image
Damian Ferucio s-a accidentat la picior

În aceeași notă, Ana Georgescu a avut parte de ghinion pe traseu, trecând printr-o serie de accidentări periculoase și dureroase, care au lăsat-o în imposibilitatea de a mai concura. Astfel, la sfatul medicului, Faimoasa a decis să se retragă. „RMN-ul arată ca nu este o alegere înțeleaptă să continui acest joc. Meniscul meu a avut de suferit”, a explicat Ana.

Roxana Vancea a abandonat Exatlon după cearta cu Giani Kiriță

Ultimele ediții ale competiției i-au cam dat bătăi de cap Roxanei Vancea, mai ales după ce Giani Kiriță, unul dintre conurenții preferați din sezonul 1 Exatlon, s-a întors în concurs în postura de antrenor. Între cei doi au existat tensiuni și neînțelegeri, care au culminat cu un scandal ce a adus lacrimi pe fața Roxanei.

simeon stalpnicul png

Se pare că Giani era nemulțumit de punctele obținute de Faimoși, acest lucru făcându-l extrem de nervos. Cei doi au avut, astfel, un schimb tensionat de replici. Drept urmare, stresul și greutățile competiției, la care s-a adăugat și cearta cu Giani, Faimoasa a decis să părăsească Republica Dominicană şi să se întoarcă acasă. „De când a venit el mi se pare că emisiunea merge într-o altă direcție, o direcție în care eu nu mă regăsesc deloc”, a spus Roxana înainte de a părăsi competiția.

Cum a fost întâmpinată Roxana Vancea la venirea în țară

Roxana Vancea a fost așteptată de către prietena ei cea mai bună, Angela, pe aeroportul Henri Coandă, acolo unde a oferit și primele declarații de la întoarcerea în țară. „Le mulţumesc frumos că m-au susţinut şi sper să îmi urmărească în continuare activitatea care, cu siguranţă, va fi tot despre sport”, le-a trasnmis Roxana Vancea fanilor ei, imediat ce a ajuns în țară, potrivit Wowbiz. „În seara asta o să stau de poveşti cu soră-mea şi familia mea, iar mâine la prima oră o să ma antrenez cu Angi”, a mai adăugat ea.  

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
sistemul de rachete buk foto wikimedia
pod peste Dunare 6
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf