Luminiţa Anghel şi-a tatuat pe braţ fiul, în chip de înger

simeon stalpnicul png
Luminiţa Anghel a plătit în jur de 1.500 de lei pentru desenul realizat de tatuatorul vedetelor

Sunt la modă tatuajele şi, mai nou, bat la uşa specialiştilor şi vedetele din Generaţia de Aur. Deunăzi, Luminiţa Anghel şi-a imprimat pe piele un îngeraş, urmând exemplul Anamariei Prodan, Addei şi al lui Alex Velea care au strâns din dinţi pentru a-şi tatua pe piele chipurile moştenitorilor.

Deşi e greu de crezut, mai ales că în curând va schimba şi prefixul, Luminiţa Anghel (49 de ani) este una dintre artistele protatuaje. Încurajată de soţul ei, Silviu Demetriade, un tip mai rebel, cu motocicletă şi desene imprimate definitiv pe piele, celebra solistă i-a urmat exemplul. Primul tatuaj şi l-a făcut în zona cefei, la vârsta de 42 de ani, şi semnifică belşugul, ca mai apoi să-şi imprime numărul 5, considerat cifra destinului ei.

Solista a fost încurajată de soţ

simeon stalpnicul png
Luminiţa îşi plimbă adesea copilul prin parc

În urmă cu două zile, cântăreaţa de top a revenit în salonul de tatuaje, pentru un desen mai amplu, un îngeraş, pe care şi l-a făcut de dragul băiatului ei, Filip, în vârstă de şase ani. S-a interesat pe la prieteni care este cel mai talentat tatuator, care respectă cu sfinţenie normele de igienă, apoi, înarmată cu răbdare şi curaj, Luminiţa a intrat într-un salon din zona Drumul Taberei: “Doamna Luminiţa Anghel ne-a spus că-şi doreşte un tatuaj mai special, un copil cu chip de înger şi aripile ridicate. Am conceput împreună desenul, ne-am consultat asupra detaliilor, apoi am început lucrarea care a durat destul de mult”, a declarat pentru Click! Costi Azoiţei, cel care i-a tatuat pe Giani Kiriţă sau pe Pitbull Atodiresei.

Întreaga lucrare a durat în jur de opt ore, însă Luminiţa Anghel a rezistat eroic pe scaunul de tortură, strângând din dinţi pentru a-şi împlini acest vis. Modelul a ieşit cum nu se aştepta de bine, iar celebra clientă a fost extrem de emoţionată când s-a privit în oglindă. După cum se ştie, interpreta a fost urmărită numai de ghinioane, în ultimii ani. A înfiat doi copii, Măriuca şi David, însă nu mai locuieşte cu niciunul dintre ei. Micuţa i-a fost luată din casă de mama biologică, iar băiatul s-a mutat singur într-o garsonieră şi se ţine numai de scandaluri. Cum nu are un loc de muncă, Luminiţa se vede nevoită să-i dea bani de buzunar şi să-i plătească cheltuielile casei. 

Adda şi soţul ei au pe antebraţ chipul băiatului

simeon stalpnicul png
Adda şi Cătălin sun topiţi după Alexandru

Anul trecut, după ce a devenit mamă, cântăreaţa Adda a vrut să marcheze emoţionantul moment, aşa că s-a lăsat pe mâna unui artist tatuator. Solista şi soţul ei, Cătălin Rizea, şi-au tatuat pe braţe chipul băieţelului lor, Alexandru, care le-a adus atâta fericire. 

Velea şi-a desenat pe pumn chipul lui Dominic 

simeon stalpnicul png

Cântăreţul Alex Velea deţine o adevărată expoziţie de tatuaje, toate având semnificaţii de suflet. Pe piept stă scris numele fiului cel mare, Dominic (3 ani şi 4 luni), iar pe pumnul stâng tronează chipul acestuia. Artistul şi-a scris pe frunte şi numele mezinului Akim (2 ani). 

Prodanca şi-a pus pe spate portretul de familie

simeon stalpnicul png
Anamaria Prodan poartă pe omoplat întreaga familie

În 2014, Anamaria Prodan şi-a desenat pe omoplat chipurile  moştenitorilor săi, Rebecca, Sarah şi Laurenţiu jr, dar şi al soţului Laurenţiu Reghecampf. Celebra impresară de fotbal a declarat că cei trei copii sunt viaţa ei, iar pe Laurenţiu îl consideră raza sa de soare. 

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
cub cristian arsinel png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
sotie Arsinel jpg
FotoJet jpg
usa hot apartament
20 jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg