Mădălin Ionescu, adevărul despre infidelitate și amantă: „De ce să îți complici viața în halul ăsta?”

Mădălin Ionescu a dat dovadă de sinceritate și transparență în fața fanilor săi atunci când a abordat un subiect extrem de controversat al zilelor noastre: infidelitatea. Ce a avut de declarat prezentatorul de televiziune.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu / foto: Arhiva Click!
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu / foto: Arhiva Click!

Alături de Cristina Șișcanu și copiii lor, Mădălin Ionescu se simte cel mai fericit și împlinit bărbat. A recunoscut că niciodată nu și-ar putea înșela soția și nu înțelege cum anumiți oameni pot trăi o viață dublă.

Mădălin Ionescu, despre infidelitate

Deseori Mădălin Ionescu organizează pe Instagram secțiuni de Q&A în care le oferă fanilor ocazia să îi adreseze diverse întrebări pe diverse teme. Una dintre ele a avut legătură cu infidelitatea, iar el din start a mărturisit că pentru el este inacceptabil ca un bărbat să ducă o viață dublă. Pentru Mădălin Ionescu sunt importante valorile morale și angajamentul față de familia sa.

„Nu. Nu-i înțeleg pe bărbații care trăiesc pe două planuri. De ce să îți complici viața în halul ăsta? Să trăiești sub o presiune uriașă, să-ți ștergi mereu urmele, să pierzi atât de mult timp căutând căi prin care să eviți dezastrul care oricum se va produce la un moment dat, mi se pare horror.

Nu ești mulțumit de viața cu partenera? Desparte-te! În cel mai rău caz apelezi la serviciile „profesionistelor', deși nici partea asta nu e ok dacă îți iubești consoarta”, a declarat Mădălin Ionescu.

Ce spune despre revenirea la TV

În urmă cu doar câteva săptămâni, Mădălin Ionescu își anunța fanii că după o pauză de ani de zile, a decis să revină în fața telespectatorilor cu un nou proiect: „Viața fără filtru”, emisiune ce va putea fi urmărită la Antena Stars, zilnic, de luni până vineri.

„Revin. Din 26 august voi prezenta o emisiune zilnică, la Antena Stars. Viața fără filtru este un supermarket tv, în care sper să găsiți cu toții câte ceva care să vă fascineze.

Voi prezenta povești ieșite din comun ale unor români mai puțin cunoscuți, dar și mărturisiri uluitoare ale celebrităților. Eu si echipa nu vom ocoli nimic din ce este excepțional, inedit, realmente spectaculos!

Nu vor lipsi Dosarele X! Vom fi printre românii din afară, dar ne vom întâlni și cu personalități internaționale. Am pregătit o mulțime de rubrici surprinzatoare care vor aborda într-o manieră fresh, ironică, amuzantă sau empatică realitățile românești.

Glorii mai vechi, staruri ale momentului , personalități politice și artistice vor apărea în ipostaze mai puțin obișnuite. Revin după 14 ani în trustul de presă la care am cunoscut un succes fulminant cu emisiunea Acces Direct și sper ca și acum astrele să fie în favoarea acestei asocieri care stârnește deja atâta vâlvă! Sunt pregătit să vă surprind din nou. Alte detalii, pe parcurs! Îmbrățișări tuturor”, a scris Mădălin Ionescu pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Vedeta are o relație în trei, pasională și lipsită de inhibiții, cu Jorge și Toto Dumitrescu
banner gina pistol png
WhatsApp Image 2024 09 19 at 16 37 03 jpeg
lora si ionut ghenu jpg
oana ionita 1 webp
Sândel Bălan și André la botezul  nepoatei Ella Maya, în aprilie 2017 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net