Magda Ciumac, clipe de coșmar în vacanță! Prin ce momente oribile a trecut vedeta

Vara este în toi, iar sezonul festival mai are mult până va ajunge să se sfârșească. Dorind să profite de razele soarelui, de o doză foarte mare de relaxare și de compania celor dragi, Magda Ciumac a avut parte de un eveniment oribil în vacanță.

Magda Ciumac, iubitul ei și fiul lor s-au îmbarcat să plece în vacanță. Cei doi au plecat să petreacă aproximativ trei zile într-o stațiune de neuitat. Totuși, toate visele lor frumoase aveau să se schimbe peste noapte, căci Magda Ciumac a fost jefuită chiar în fața hotelului în care se cazase. 

Hoții erau români

Mai mult, vedeta a reușit să afle și câteva detalii despre hoții care au jefuit-o - erau români. 

S-ar putea să te intereseze și: VIDEO Sexy Magda Ciumac, în focarul de coronavirus din Italia. Cum au trecut ea și fiul ei peste coșmarul pandemiei

Exact ca într-un film american de acțiune, hoții au intrat în vorbă cu Magda Ciutac și cu fiul ei. La un moment dat, hoții l-au împins pe băiat și i-au luat telefonul vedetei. În doi timpi și trei mișcări hoții s-au făcut nevăzuți, iar Magda a fost lăsată fără un dispozitiv foarte scump.

Vezi și: VIDEO Uite cum se dădea Magda Ciumac în stambă în urmă cu 10 ani. Acum își face planuri de nuntă

Tot evenimentul a avut loc în fața unui hotel care era dotat cu camere de supraveghere, dar era și o zonă foarte frecventată de către turiști. Chiar și așa, asta nu a stat în calea hoților pentru a transforma sejurul Magdei Ciumac într-un coșmar.

Așadar, o simplă plimbare la miezul nopții prin Spania s-a transformat, de fapt, într-o ședință ce s-a întins pe ore bune pe care Magda Ciumac le-a petrecut la secția de poliție.

Chiar dacă era foarte târziu, vedeta se afla într-o zonă frecventată de către turiști, dar chiar și așa, camerele de supraveghere au reușit să surprindă toate evenimentele ce au avut loc. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Interlopul Stănel Corbu FOTO Facebook/arhiva personală
magie pexels com jpg
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg