Magda Ciumac, clipe de coșmar în vacanță! Prin ce momente oribile a trecut vedeta

Vara este în toi, iar sezonul festival mai are mult până va ajunge să se sfârșească. Dorind să profite de razele soarelui, de o doză foarte mare de relaxare și de compania celor dragi, Magda Ciumac a avut parte de un eveniment oribil în vacanță.

Magda Ciumac, iubitul ei și fiul lor s-au îmbarcat să plece în vacanță. Cei doi au plecat să petreacă aproximativ trei zile într-o stațiune de neuitat. Totuși, toate visele lor frumoase aveau să se schimbe peste noapte, căci Magda Ciumac a fost jefuită chiar în fața hotelului în care se cazase. 

Hoții erau români

Mai mult, vedeta a reușit să afle și câteva detalii despre hoții care au jefuit-o - erau români. 

S-ar putea să te intereseze și: VIDEO Sexy Magda Ciumac, în focarul de coronavirus din Italia. Cum au trecut ea și fiul ei peste coșmarul pandemiei

Exact ca într-un film american de acțiune, hoții au intrat în vorbă cu Magda Ciutac și cu fiul ei. La un moment dat, hoții l-au împins pe băiat și i-au luat telefonul vedetei. În doi timpi și trei mișcări hoții s-au făcut nevăzuți, iar Magda a fost lăsată fără un dispozitiv foarte scump.

Vezi și: VIDEO Uite cum se dădea Magda Ciumac în stambă în urmă cu 10 ani. Acum își face planuri de nuntă

Tot evenimentul a avut loc în fața unui hotel care era dotat cu camere de supraveghere, dar era și o zonă foarte frecventată de către turiști. Chiar și așa, asta nu a stat în calea hoților pentru a transforma sejurul Magdei Ciumac într-un coșmar.

Așadar, o simplă plimbare la miezul nopții prin Spania s-a transformat, de fapt, într-o ședință ce s-a întins pe ore bune pe care Magda Ciumac le-a petrecut la secția de poliție.

Chiar dacă era foarte târziu, vedeta se afla într-o zonă frecventată de către turiști, dar chiar și așa, camerele de supraveghere au reușit să surprindă toate evenimentele ce au avut loc. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net