Majda, despre viața la 90 kg și cum a reușit să slăbească: "Acum doi ani acumulasem 10 kg într-o lună"

Ultima actualizare:
Majda și iubitul ei, Mihai
Majda și iubitul ei, Mihai

Senzuala vedetă de la Antena Stars, Majda Aboulumosha, arată ca un fotomodel, la 33 de ani. Dar nu întotdeauna s-a lăudat cu o siluetă de viespe, ca trasă prin inel, actrița luptându-se, de-a lungul timpului, cu kilogramele. Ea a povestit, cu detașare, despre perioada în care cântărea 90 de kilograme și purta haine foarte largi.

Majda Aboulumosha este, de departe, una dintre cele mai sexy vedete tv. Este actriță, ați văzut-o în telenovelele de succes de la Acasă TV “Aniela“ și în “Iubire și onoare“, iar acum prezintă, în direct, alături de Andrei Ștefănescu, emisiunea de divertisment “Showbiz Report“, difuzată de la ora 19.45, la Antena Stars. Seară de seară îi admirați silueta, însă nu mulți și-o amintesc din perioada în care avea cu 40 de kilograme mai mult. Ea a povestit, pe Facebook, despre acea perioadă: “Viața e imprevizibilă și merită să lupți pentru visul tău! După cum vedeți, în imaginea în care cântăream 90 de kg, zâmbesc! Mereu mi-am dorit ca oamenii să se ghideze mai mult după suflet, decât după niște kilograme. Întotdeauna trebuie hrănit sufletul cu iubire și lăsat să transpire și pentru alții! Interiorul aduce adevărată frumusețe pe față. Tot timpul am avut încredere în mine și îmi iubeam corpul. Am ajuns să mă îngraș de la anumite blocaje emoționale pe care nici măcar nu le conștientizam”.


    Majda, cadână sexy în
Majda, cadână sexy în

A slăbit 23 kg pentru telenovela "Iubire și onoare"

Ea se străduia la acea vreme să-și mascheze kilogramele în plus cu haine foarte largi: “Perioada mea grea a fost una din cele mai frumoase perioade din viața mea, atunci a fost debutul meu în televiziune. Dacă la început am avut un rol în care fustele lungi acopereau kilogramele acumulate, iar cei din jurul meu nu mi-au zis niciodată că ar trebui să slăbesc, după a venit un alt rol, cel al unei cadâne, fără să-mi zică nimeni, am luat hotărârea să fac o schimbare, m-am gândit eu așa: “Băi, o cadână are câteva kilograme în plus, dar parcă nici chiar așa, și uite așa, la începutul serialului eram din alt film, pierdusem 23 kg. Atenție, aceasta nu este o laudă! Este o motivație, tu poți face orice îți propui! Trebuie să-ți dorești să ai grijă de ține, de sănătatea ta. Va rog frumos când vedeți că sunt anumiți oameni care nu corespund cu standardele voastre, fiți blânzi. Nu știți ce traume au sau povestea lor. Zâmbiți și aveți răbdare ! Eu mi-am spus întotdeauna că, indiferent de câte kilograme o să am sau prin ce experiențe o să trec sau unde o să mă ducă viața să nu mă îndepărtez de mine, să nu uit să văd binele în mine și în oameni”.

Majda, cadână sexy în "Iubire și onoare"
Majda, cadână sexy în "Iubire și onoare"

Majda: "Vreau să fiu sănătoasă pentru mine și pentru copilul meu"

Ea a dezvăluit și cum a slăbit: “Am avut o etapă, în urmă cu 2 ani, când am acumulat 10 kilograme într-o lună. A fost un șoc! Am făcut sală, antrenamente grele, antrenor personal, dietă cântărită, masaje zilnice, iar pe cântar nu slăbeam nici măcar 100 de grame. Atunci mi-am dat seama că trebuie să învăț să am răbdare din nou, să mă întorc la o dietă cu care corpul meu era prieten, să fiu blândă cu mine. Rezultatele au apărut! Vreau să fiu sănătoasă pentru mine și pentru copilul meu! Mi-am promis că o să lupt mereu pentru ea. Să nu uitați să vă acceptați, să vă îmbrățișați, să vă spuneți că o să reușiți, că viața e făcută și din schimbări. Dacă cumva o să mă vedeți iar cu multe kilograme în plus să nu uitați să-mi vedeți și zâmbetul. Concentrați-vă pe ce e esențial! Dacă o să cad, o să știu să mă ridic de fiecare dată! Tu poți orice".

Majda a fost căsătorită cu Maurice Jacques sau J. Yolo, cu care are o fetiță, iar de doi ani se iubește cu Mihai Ștefan, omul de afaceri care a bifat o relație și cu Laurette. Majda Sandra Aboulumosha s-a născut pe 14 octombrie 1987, în Ploieșți, județul Prahova. Mama sa este româncă, iar tatăl ei este libanez. Ea a absolvit Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, secția Servicii din Ploieșți și Universitatea Hyperion, specializarea Turism.

Citește și:

Mămici singure, în izolare. Uite cum se descurcă Cristina Spătar, Majda Aboulumosha și Claudia Pătrășcanu!

Cum s-a apucat Majda Aboulumosha de făcut dulciuri: «La mine în bucătărie miroase zilnic a sărbătoare»

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net