Malvina Ion a venit la Chefi la Cuțite să-i «dezlege cununiile» lui chef Scărlătescu. Ce i-a prezis tânăra

Ultima actualizare:

    Malvina Ion i-a uimit pe jurați cu «harul» ei de a citi în cărți și a avut o surpriză neașteptată pentru Cătălin Scărlătescu
Malvina Ion i-a uimit pe jurați cu «harul» ei de a citi în cărți și a avut o surpriză neașteptată pentru Cătălin Scărlătescu

Chef Scărlătescu a primit o surpriză de zile mari la Chefi la Cuțite în ediția difuzată luni seară. Malvina Ion a venit să-i dezlege cununiile lui Chef Scărlătescu și să-i dea în cârți, spunându-i amănunte despre viața lui amoroasă.

Pe lângă personaje unice și farfurii ce au ridicat nivelul competiției în bucătăria Chefi la cuțite, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut de-a face și cu o concurentă care și-a dorit cu tot dinadinsul să îi dezlege cununiile singurului burlac din juriu: ”Poate așa înțelegem și noi ce se întâmplă cu el!”, a glumit chef Sorin.

Malvina Ion are doar optsprezece ani, însă nimic nu a oprit-o să-și pună în aplicare atât talentul culinar, cât și cel supranatural, și-a dorit cu tot dinadinsul să îi impresioneze pe jurații emisiunii: ”La noi femeile se nasc cu un har. Pot spune trecutul, prezentul și viitorul cu ajutorul cărților”.

chefis7e3 3 jpeg

Așa se face că tânăra a venit în platou cu tot arsenalul său, dornică să îi citească în cărți lui chef Cătălin Scărlătescu și, la insistențele colegilor săi, a încercat să-i prezică viitorul în dragoste. Dar momentul său nu se oprește aici, căci, ca printr-o ”magie”, Malvina a reușit să pună pe masa jurizării și unul dintre deserturile preferate ale lui chef Sorin Bontea- negresă cu frișcă: ”Spun de foarte mult timp, îmi place amandina, savarina și negresa cu frișcă. Cineva a spus că vrea să îmi facă pe plac!”, a spus acesta încântat.

Malvina Ion i-a spus lui Chef Scărlătescu că există o femeie pe care o poartă în suflet dar pe care nu poate să o aibă, iar anul acesta nu va reuși să se căsătorească cu ea. Tototdată, i-a spus și că este foarte dorit de femei, însă el o păstrează în minte pe aceeași femeie pe care o iubește. Ea i-a supus pe jurați la un test care a avut ca rezultat faptul că Scărlătescu și Sorin Bontea sunt norocoși, însă Florin Dumitrescu nu. 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net