Mama Denisei Manelista, răpusă de durere. ”Nu știu dacă va rămâne normală”

simeon stalpnicul png
Denisa Manelista a fost condusă pe ultimul drum de către familie, prieteni, colegi și fanifoto: Facebook

Denisa Manelista este condusă pe ultimul drum în comuna sa natală din Vălcea. Mama cântăreței este distrusă de durere și nu își poate reveni din șoc. Apropiații acesteia declară că nu mai este același om și nici nu știu dacă va mai fi vreodată.

Denisa Răducu sau Denisa Manelista s-a stins din viață duminică, 23 iulie, răpusă fiind de o boală cruntă la ficat. Marți, 25 iulie, familia, prietnii, colegii, fanii sau oamenii care nu au cunoscut-o personal, dar au rămas impresionați de povestea ei, o conduc pe ultimul drum în comuna sa natală Ștefănești de Drăgășani, din județul Vâlcea.

Familia Denisei este îngenunchiată de durere. De când cântăreața s-a stins din viață, mama tinerei nu își poate reveni din șoc, iar apropiații declară că nu știu dacă va trece peste acest eveniment dramatic. E greu pentru un părinte să-și îngroape propriul copil, mai ales că aceștia știau ce planuri de viitor avea cântăreața.

„Ce să mai zică mama ei, nu ştiu dacă mai putem comunica la vorba nomală. E foarte şocată. Nu ştiu dacă va rămâne normală cum trebuie să fie. Aşa e când pierzi copilul. Nimeni nu i-a dorit aşa ceva. Dumnezeu să o ierte…

Dumnezeu să o ierte. Îi mulţumim poporului că o conducem aşa pe ultimul drum. A fost un copil ca şi al nostru. Parcă o văd acum aşa în faţa ochilor când era micuţă. Speram să realizeze mult în viitor. Noi stăm puţin mai la vale de ea. Normal că ne vedeam zi de zi în copilărie. Au fost o familie destul de respectuasă”, a spus unchiul Denisei pentru emisiunea „Star Matinal”, de la Antena Stars.

Denisa Manelista a fost diagnosticată în urmă cu câteva luni cu carcinom hepatocelular, o tumoră la ficat deja metastazată și pe care o purta în corp încă din copilărie. Tumora dezvoltată în zona fictului s-a extins și i-a cuprins toate organele din zona abdomenului. Cântăreța a luptat din greu și a încercat tot felul de metode prin care își putea salva viața. Cu sprijinul familiei, Denisa a mers și la o clinic de specialitate din Viena,  acolo unde medicii au supus-o unui tratament de ultimă generație. Denisei i s-a injectat în artera care alimenta cu sânge tumora un material care permite blocarea completă a vasului de sânge. Practic, tumora este o formațiune de celule bolnave care se alimentează cu sânge, ca oricare alt organ din corp, iar prin această metodă medicii au încercat să împiedice dezvoltarea ei. chiar și așa, corpul slăbit al manelistei nu a putut face față.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Gigi Hadid și Kanye West
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
maria burlacu jpg
om al strazii Galati
image
image
image
image
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg