Mama Laurei Stoica mai varsă și acum lacrimi, la 18 ani de la moartea artistei. Ce vrea să facă, în memoria ei

#Exclusiv Click!

Timpul se pare că a mai reușit să îi vindece rănile din suflet Elenei Stoica, mama regretatei artiste, Laura Stoica care a murit în urmă cu aproape două decenii într-un accident de mașină alături de logodnicul său, Cristian Mărgescu, baterist în trupa sa. Contactată de Click!, aceasta ne-a mărturisit cât de mult o pomenește la Biserică pe fiica sa.

Mama Laurei Stoica are grijă de sufletul fiicei sale. Sursă: Antena Stars
Mama Laurei Stoica are grijă de sufletul fiicei sale. Sursă: Antena Stars

„Pe 9 martie se împlinesc 18 ani de când fiica mea nu mai este printre noi. M-am împăcat cu această situație de ani de zile. Așa a vrut Dumnezeu. Nu a fost nici prima nici ultima fata care a murit de tânără. Viața merge mai departe. O să merg pe 9, luna viitoare, la Biserică și o să dau de pomană. O să fac o colivă frumoasă, o să iau și vin și o să dau și prescursă. Pachețele nu cred că fac să dau de pomană că pe vremurile astea grele nu prea îmi permit. De fiecare dată când merg la Biserică, în fiecare săptămână, îi fac pomelnic și o trec pe ea”, a declarat Elena Stoica pentru Click!

Împăcată cu situația

Elena Stoica ne-a mai mărturisit că sufletul fiicei sale este bine, acolo, în Cer:

„Laura este acum într-o altă lume. Acolo unde este ea nu e lumea ca aici. E mult mai bine ca pe Pământ. La cimitir la ea nu ajung prea des. Din păcate este greu drumul până la București (locuiește în Târgoviște  - n.r), dar încerc de două ori pe an să ajung la mormântul ei”.

Click! spune

În anul 2006, o tragedie a șocat lumea muzicii românești. În seara de 9 martie, Laura Stoica se întorcea în București, alături de logodnicul său, Cristian Mărgescu, după ce susținuse un concert. Înainte de localitatea Sineşti, un autoturism a intrat pe contrasens şi a lovit în plin vehiculul în care se aflau cei doi logodnici. Vestea că Laura și iubitul ei s-au stins din viață a fost cu atât mai cutremurătoare, luând în considerare că artista era însărcinată la acea vreme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net