Mama Monicăi Bârlădeanu a împlinit 70 de ani! Cât de bine arată! De la ea a moștenit frumusețea!

#Exclusiv Click!

Monica Bârlădeanu e bucățică ruptă din mama ei! Minodora Tătăruşanu, mama vedetei, a împlinit vârsta de 70 de ani, însă arată fabulos la vârsta pe care o are.

Monica Bârlădeanu (44 de ani) a moștenit frumusețea răpitoare de la mama ei, Minodora Tătărușanu. Femeia a împlinit 70 de ani, însă și-a păstrat aceleași trăsături fine din tinerețe, arătând spectaculos.

 „La mulți ani, mamă blândă! La mulți ani, mamă bună! La mulți ani, mamă iubitoare! La mulți ani buni, înțelepți și binecuvântați! P.S-  Tu ai mai multă vitalitate, chef de viață și entuziasm acum la 70 decât aveai probabil la 30. Și iată că. și în sensul asta, ești un model. Te iubim tare tare!", a fost urarea vedetei pentru mama sa, postată pe pagina ei de socializare.

Minodora Tătăruşanu, mama Monicăi Bârlădeanu, agresată de soț

Monica Bârlădeanu a moștenit liniile superbe ale mamei sale, cele două fiind adesea solicitate să facă reclamă la case de modă, dar și la diferite firme de produse cosmetice.

Minodora Tătăruşanu a fost, în trecut, educatoare la o grădiniță din cartierul ieșean Tătărași și mai are un fiu, Petru Bârlădeanu, mai mic cu șapte ani decât celebra sa soră.

Monica Bârlădeanu, copilărie nefericită! Părinții au divorțat, iar tatăl ei s-a sinucis

Monica a dezvăluit că a avut parte de o copilărie nefericită, marcată de drame. Tatăl o agresa pe mama sa, venea beat criță acasă și pus mai mereu pe scandal. Părinții vedetei au divorțat, iar după separare copiii au rămas în grija mamei.

După ce au divorțat, tatăl vedetei a fost internat de mai multe ori la dezalcoolizare, fiind diagnosticat cu sindrom maniaco-depresiv. Într-un final, din nefericire, bărbatul a ales să-și pună capăt zilelor, chiar în perioada în care frumoasa actriță se pregătea să dea Bacalaureatul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net