Mămica Elena Gheorghe, sexy la piscină. Are reguli stricte pentru a se menține la 50 kg

Ultima actualizare:

    Elena Gheorghe are doi copii și o siluetă de invidiatfoto: Mihai Ionescu
Elena Gheorghe are doi copii și o siluetă de invidiatfoto: Mihai Ionescu

Are 33 de ani, dar parcă o știm de-o viață. Elena Gheorghe s-a lansat în showbiz în 2002, fiind vocea principală a trupei Mandinga, iar de atunci parcă timpul s-a oprit în loc pentru ea. Arată la fel, deși în prezent are la piept doi copilași minunați, pe Nicholas și pe Amelie. Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o la piscină, iar imaginile sunt foarte motivaționale pentru orice femeie care vrea să aibă grijă de siluetă.

Costum de baie din două piese, negru, simplu, elegant. Pălărie din paie, cu boruri largi, ochelari de soare și telefonul mobil. Acestea au fost accesoriile cu care Elena Gheorghe a mers la piscină, fiind o adevărată apariție printre șezlonguri. Solista, care înainte de trupa Mandinga a cântat într-o formație alături de Adela Popescu, s-a relaxat, s-a bronzat, dar a avut grijă să imortalizeze și momentele în care cei doi copii ai ei, Nicholas (7 ani) și Amelie (un an și 10 luni), se bălăceau fericiți. Din imaginile surprinse de fotoreporterii Click! se vede ce bine stă Elena Gheorghe la capitolul siluetă, având un abdomen plat, piele tonifiată, sâni frumoși, naturali, o raritate într-un showbiz plin de silicoane. În interviuri mai vechi, artista ne spunea că își potolește foamea cu pufuleți, însă iată că mai are și alte trucuri care o ajută să fie în formă și să se mențină la 50 kg.

Dieta Elenei Gheorghe: mâncare sănătoasă și o rutină de sport eficientă

Iată ce a povestit Elena Gheorghe într-un interviu acordat publicației online "Slab sau Gras". "Dacă nu reușesc să merg la sală și sunt plecată, ori merg la sala la hotelul în care sunt cazată, ori fac abdomene. Încerc să mă adaptez oricărui loc și oricărei situații. Alimentația este diversă, axată pe multe fructe și legume, mâncare mai puțin procesată și am și o rutină de sport OK. Am noroc, sunt sigură. Mă uit la mama ce bine arată la vârstă ei și știu clar că de acolo îmi vin multe din avantajele astea de… siluetă. Dar, cum vă spuneam, am devenit mai atentă cu ce mănânc", a declarat solista în interviul menționat.

Elena Gheorghe crede mai mult în echilibru decât în diete drastice. "Când vine vorba despre sănătate și frumusețe, eu consider că totul pleacă din interior. Sunt sigură că echilibrul interior reflectă exteriorul. Dacă ești echilibrat și în armonie cu ține, asta se vede, se simte, asta transmiți. Eu cred că frumusețea nu are legătură cu dimensiunile de catwalk, ci cu o stare de bine, cu o energie specială, pe care o emani pentru că ești bine cu ține. O femeie sexy are o anume strălucire și senzualitatea vine în foarte multe forme. Așa că e tare important să ne bucurăm de ce și cum suntem; apoi, revin cu obsesia mea: hidratarea. Asta ajută enorm și o spun din cea mai personală experiență".

Citește și:

Cum "păcăleşte" foamea Elena Gheorghe!

Ce familie frumoasă are Elena Gheorghe! Cum a fost surprinsă cu fiul și soțul ei

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net