Manechinul lui Bote a fost soldat într-un film cu Brad Pitt

Ultima actualizare:
Cosmin  Dima şi Bote
Cosmin Dima şi Bote

Cătălin Botezatu e tare mândru de fotomodelul lui favorit, Andrei Marian Vasile sau Andrew Marian Marv, pe numele lui de peste graniţă. Tânărul lucrează ca vânzător de lux în Harrods, magazin din centrul Londrei. În timpul liber merge la prezentări de modă, sau este căutat pentru reclame şi filme cu actori celebri. A jucat alături de Brad Pitt şi de Kylie Minogue.

“Viaţa la Londra este competitivă, iar competiţia este de 100 de ori mai mare decât în România”, o spune tânărul de 28 de ani care s-a chinuit cinci ani ca să răzbată printre londonezi.

Mircea Rusu
Mircea Rusu

„Sunt de cinci ani în Londra şi sunt mândru de ce am realizat. Am pornit ca vânzător într-un lanţ de magazine, iar  în timpul liber făceam modeling gratuit pentru a mă face cunoscut. Uşor, uşor am început să-mi fac relaţii şi să fiu destul de căutat pentru filme şi reclame importante. Cele pe care le voi ţine minte tot timpul sunt reclama cu Kylie Minogue, la îngheţată Magnum, filme cum ar fi Rush, unde am avut scene alături de Chris Hemsworth, filmul Fury, cu Brad Pitt, unde am filmat trei luni şi unde pot spune că am făcut armata pe bune, eram parte din plutonul lui Brad Pitt, stăteam alături de el”, povesteşte timişoreanul plecat peste hotare.

În filmul Fury  a făcut cascadorii alături de Brad Pitt
În filmul Fury a făcut cascadorii alături de Brad Pitt

Când nu este pe scenă sau nu filmează o reclamă, munceşte la Harrods, în cea mai scumpă parfumerie din centrul Londrei. „Este un local personalizat, nu este deschis pentru toată lumea, vindem parfumuri de la 100 la 175.000 de lire. Am avut vânzări şi de 855.000 de lire într-o zi. Cele foarte scumpe au ca accesorii diamante, safire, cristale. Majoritatea celor care îmi trec pragul sunt prinţi, prinţese. I-am avut printre clienţi pe Prinţul Harry, pe Beckham şi Victoria, iar din România un client fidel este Cătălin Botezatu”, mărturiseşte tânărul manechin, care este plătit cu 2.500 lire pe lună, plus comision.

Cătălin Botezatu este tare mândru de manechinul său, foarte bine cotat în Londra. “A început de jos, iar acum este căutat de creatori celebri, este o plăcere să lucrăm împreună”, spune Cătălin Botezatu, în timp ce Andrei este foarte bucuros atunci când are ocazia să prezinte pentru român. 

A filmat alături de Kylie Minogue  reclama la îngheţata Magnum
A filmat alături de Kylie Minogue reclama la îngheţata Magnum

Altul a devenit dentistul VIP-urilor

Până la vârsta de 35 de ani, Cosmin Dima a încântat publicul ca manechin pentru creatori renumiți precum Zina Dumitrescu, Răzvan Ciobanu, Ingrid Vlasov și Cătălin Botezatu și a apărut în filmul “Callas Forever”, de Franco Zefirelli. În prezent este dentist, specialist în implantologie, după ce a absolvit Facultatea de Stomatologie. El are un cabinet în Dorobanți.

Vinde parfumuri  de lux în magazinul  Harrods din  centrul Londrei
Vinde parfumuri de lux în magazinul Harrods din centrul Londrei

Unii au ajuns pe mâna poliției

Dacă cei mai mulţi manechini ai lui Cătălin Botezatu sunt pe picioarele lor și câștigă mii de euro, au afaceri și sunt bine văzuți, alții au necazuri cu legea. Este și cazul lui Amandalin Maria, fost manechin, dar și polițist în Brașov, arestat pentru furt de mezeluri dintr-un supermaket. Un alt caz care a făcut furori, dar l-a dezamăgit pe creatorul de modă, este Mircea Rusu, care sustrăgea bani de la pensionari prin metoda “Polițistul”.


    Mircea Rusu
Mircea Rusu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
image
actualitate.net
image
actualitate.net