Manelistul Sorin Copilul de Aur, închisoare 1 an. A fost prins drogat la volan: „Cineva mi-a pus ceva în pahar...”

Manelistul ar fi condus pe raza județului Dolj, în luna ianuarie a acestui an, pe când se afla sub influența unor substanțe interzise, susțin procurorii. Sentința, pronunțată de judecătorii de la Tribunalul Dolj, nu este, însă, una definitivă.

sorinel copilul de aur foto fb sorinel copilul de aur jpg

Încă un manelist de top ajunge în fața judecătorilor după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor psihoactive. Cel care a călcat pe bec se numește Cristian Sorin Alecu, cunoscut publicului larg sub numele de scenă, Sorinel Copilul de Aur.

În prima lună a acestui an celebrul manelist a fost oprit în trafic, la un control de rutină efectuat de polițiștii din Dolj. În urma testării a reieșit că Sorinel conducea sub influența substanțelor interzise.

Ulterior, procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au întocmit rechizitoriul și l-au trimis în instanță.

În fața judecătorilor, în apărarea sa, Sorinel Copilul de Aur a venit cu o explicație puerilă. „Plecasem de la un club unde am cântat și cineva mi-a dat să beau un pahar, nu am refuzat că nu era frumos, probabil cineva mi-a pus ceva în pahar. Eu nu mă droghez”, a susținut manelistul în fața magistraților doljeni.

Ieri, magistrații de la Tribunalul Dolj l-au condamnat la un an de închisoare pentru conducerea sub influența substanțelor interzise, dar cu suspendare. În schimb, timp de doi ani Sorinel Copilul de Aur este obligat să dea cu subsemnatul la serviciul de probațiune, să comunice polițiștilor orice schimbări în viața sa privată ( schimbarea domiciliului, de exemplu)  și să participe la programe de reintegrare socială.

„În baza art. 336 al. 2 C. Pen., cu aplic. art. 396 al. 1 şi 2 C. Pr. Pen., condamnă pe inculpatul Alecu Cristian Sorin, la pedeapsa de 1 an închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”…„În temeiul art. 91 al. 1 C. Pen. suspendă executarea pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, ce se calculează de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri”, se spune în soluția pronunțată de magistrații doljeni.  

Citește continuarea pe canal33.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net