Mantea nu vrea să-și audă fiul când spune tata. Ce face să-l împiedice

Ultima actualizare:

    Andreea i-a organizat o petrecere pe cinste lui DavidFoto: arhivă personală
Andreea i-a organizat o petrecere pe cinste lui DavidFoto: arhivă personală

În 27 mai, David, fiul Andreei Mantea, a împlinit un an, motiv de mare petrecere în familie. Cu toate că tatăl micuțului nu a fost prezent la eveniment, Andreea nu a avut nimic de obiectat, ba din contră, nici măcar nu vrea să audă de bărbatul cu care are un copil.

Prezentatoarea de la Kanal D s-a ocupat îndeaprope de petrecere, dar planul ei aproape că a fost dat peste cap de vremea instabilă: "După ce am așezat absolut tot și așteptam invitații, a început o ploaie de nu se mai oprea", a spus Mantea la "Teo Show", marți, 31 mai.

Cum tradiția spune că la tăierea moțului, în cazul băiețeilor, sau ruperea turtei, în cel al fetelor, copilului i se pune în față o tavă de pe care trebuie să aleagă trei obiecte, acest lucru s-a respectat și în cazul lui David. Superstițiile spun că lucrurile alese dau indicii cu privire la drumul în viață al puiului de om.

Vedeta tv a respectat tradiția, ba chiar l-a mai lăsat pe David să aleagă încă un obiect. "A ales o cheie de la mașină, dar era deja obișnuit cu ea,  un creion, dar cred că l-a ales pentru că era roz intens, și foarfeca, dar a aruncat-o de pe tavă, nici n-a ținut-o în mână, căci cu acea foarfecă i-a tăiat nașa moțul. L-am lăsat să mai aleagă ceva. Dacă a aruncat foarfeca, a mai ales o inimioară, așa că sper că va iubi și va fi iubit sincer", a declarat Mantea.

"Nu mai zice mama, zice de cealaltă persoană, așa că i-am pus dop (suzeta n.r)", a spus Andreea cu referire la fostul ei iubit, luptătorul Cristi Mitrea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net