Marcel Pavel, îngrijit la spital de o fostă colegă de şcoală

image
Marcel Pavel

Nu doar Marcel Pavel, dar şi alte vedete de la show-ul "Te cunosc de undeva" de la Antena 1 sunt internate, după ce au fost testate pozitiv cu noul coronavirus. Marcel a transmis primul mesaj după două nopţi petrecute în spital, iar Andrei Ştefănescu a povestit şi el prin ce a trecut.

Marcel Pavel (60 de ani) este internat şi tratat la Matei Balş. Se pare că lucrurile au fost mai complicate decât a crezut el iniţial, însă echipa medicală a reuşit să-l stabilizeze. Interpretul se află internat încă de miercuri seară, când a primit rezultatul testului, că a fost găsit pozitiv cu Covid-19. În paralel, artistul are şi o dublă pneumonie. 

image
Marcel Pavel este internat de miercuri seara. Din fericire, conform testelor, soţia şi copiii lui nu au contactat boala

“Bună dimineaţa, dragi prieteni! În ultimele zile am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici pe reţelele sociale! (...) contactând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! (...) Acum, cu ajutorul bunului Dumnezeu şi al întreg personalului Institutului Matei Balş, condus impecabil de către dl Streinu Cercel, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut şi voi reveni la viaţă cum s-ar spune!”, a scris Marcel.

image
Andrei Ştefănescu

Coincidenţă, cea care îl tratează este o fostă colegă de şcoală de la Câmpulung.” Mă plec în faţa acestor eroi pentru priceperea, gesturile şi eforturile extraordinare ale medicilor, asistentelor medicale, infirmierelor ai Institutului Matei Balş. Le mulţumesc în mod special doamnei dr. Livia Hara (coincidenţa este aceea că dna dr a copilărit cu mine pe meleagurile oraşului Câmpulung Muscel, fiindu-mi şi colegă la şcoala de muzică, amândoi luând premiu cu coroniţă în fiecare an, dânsa fiind pianistă la acea vreme, iar eu violoncelist”, a transmis Marcel Pavel de pe patul de spital.

Surse din apropierea familiei ne-au spus că Violeta Pavel şi copiii, Richard (24 ani), Sasha (22 ani) şi Iuvenalia Ioana (7 ani) au fost testaţi negativ.

image
Soția lui Marcel Pavel a primit ieri acasă un colet

Andrei Ştefănescu, despărţire grea de familie

Nu la fel de norocoşi au fost alţi artişti care au participat la filmările ”Te cunosc de undeva”. De joi dimineaţă sunt internaţi şi Ozana Barabancea şi Andrei Ştefănescu, testaţi pozitiv. Andrei a acordat un scurt interviu pentru Antena Stars, post tv unde solistul prezintă o emisiune de divertisment. ”Institutul Matei Balş este o fortăreaţă acum. Aici, în aripa în care mă aflu, sunt numeroase cazuri foarte grave, nu e de glumit cu acest virus. Nu putem primi pachete, cu greu mi s-a permis să îmi ajungă unul, de acasă”, a mărturisit el.

image
Andrei Ştefănescu este şi el internat la Institutul Matei Balş. Spune că despărţirea de familie e foarte grea

Cântăreţul şi-a amintit cu lacrimi în ochi de despărţirea de familie. ”Joi dimineaţă mi s-a confirmat telefonic că sunt bolnav de coronavirus. Trebuia să ajung urgent la spital. Am trezit-o pe soţia mea, Antonia, mi-am pupat băieţelul care dormea, a fost o despărţire foarte grea de familie, în jumătate de oră am şi ieşit pe uşă, nici nu ştiu ce am pus în bagaj”, a mai spus el, la postul la care prezenta o emisiune alături de Majda, care s-a izolat.

Acum, cu siguranţă, toţi colegii cu care ei au intrat în contact la filmări vor fi testaţi pentru COVID-19.

Monica Anghel: «Testul meu e negativ»

Iunie 2020   A fost  internat  la ”Matei  Balș”  jpeg

Monica Anghel (49 ani) a ținut să lămurească lucrurile, după ce s-a spus că ar putea fi infectată cu coronavirus. A făcut testul pentru COVID- 19, rezultatul fiind negativ. “Este normal și este de datoria mea să vă spun exact cum stau lucrurile. Pe data de 10 iunie m-am întâlnit ultima dată cu colegii mei de la Te cunosc de undeva. Pe data de 17 iunie am făcut testul, pentru a vedea dacă am COVID. Testul a ieșit negativ. Țin să precizez acest lucru, că testul a ieșit negativ și nu sunt asimptomatică. Deci testul a ieșit negativ. Cu atât mai mult cu cât am făcut testul la 7 zile după ce m-am întâlnit cu colegii mei. Nu mai există nici un risc, după cum am vorbit cu medicii”, a punctat Monica Anghel într-un live pe Facebook.

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
colaj coolio png
FotoJet jpg
Nord Stream FOTO Shutterstock
bani
image
image
image
image
florin ristei si naomi hedman
colaj coolio 1 png
cub adela popescu png
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png