Marcel Pavel, lovit de criza financiară: "Mai mult de un an nu cred că o să mai rezist"

Ultima actualizare:

    Marcel Pavel a fost diagnosticat cu Covid-19 și a fost internat la Institutul ”Matei Balș” din Bucureștifoto: arhiva proprie/Facebook
Marcel Pavel a fost diagnosticat cu Covid-19 și a fost internat la Institutul ”Matei Balș” din Bucureștifoto: arhiva proprie/Facebook

Marcel Pavel (60 de ani) este lovit și el de criza financiară prin care trec toți artiștii, care acum nu își mai pot desfășura activitatea din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor din starea de alertă. Internat la Institutul "Matei Balș" din Capitală, pozitiv la Covid-19 și cu dublă pneumonie, artistul spune că trăiește din mici rezerve.

Marcel Pavel face un apel disperat de pe patul de spital. Interpretul, care a făcut pneumonie și a fost depistat și cu Coronavirus, susține ca trăiește din rezerve până când autoritățile le vor permite artiștilor sa-și reia activitatea. "Din micile rezerve pe care le mai am, că am mai avut inspirația aceasta de a mai pune ceva bănuți în bancă. Dar mai mult de un an de zile nu cred că o să mai rezist. Sincer vorbesc. Să nu fim ipocriți. Iar dacă nu vom porni economia în România vom fi terminați!", a declarat Marcel Pavel în emisiunea online a lui Cristi Brancu.

Marcel Pavel: "Unii au scris că am fost plătit să mă îmbolnăvesc. Cât să fii de câine și de bătut în cap"

Solistul Marcel Pavel trece prin momente cumplite. Internat la Spitalul de Boli Infecțioase "Matei Balș", din Capitală, diagnosticat cu dublă pneumonie, dar și pozitiv la Covid-19, artistul s-a văzut nevoit să îi pună la punct pe fanii de pe Facebook, care i-au adus acuzații grave. Deși statea precară de sănătate nu-i permite să se enerveze, Marcel Pavel a tunat și a fulgerat într-un mesaj adresat celor care l-au acuzat că ar fi fost plătit să declare că e infectat cu virusul ucigaș.

"Bună dimineața, dragi prieteni! Am văzut cu câtă răutate au privit și privesc unii oameni (dacă-i pot numi așa...), faptul că eu trec prin momente extrem de dificile ale vieții mele! Repet, am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, o afecțiune gravă a plămânilor, necesitând un termen foarte îndelungat pentru a mă vindeca! Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit să mă îmbolnăvesc de plămâni și stau în spital în jur de 2 săptâmâni! Cât să fii de câine și de bătut în cap și să îmi spui asta tocmai mie! Fraților, eu sunt o persoană cu coloană vertebrală, dreaptă, nu am fost, nu sunt și nici nu o să fiu niciodată implicat politic, clar! Trec prin momente de cumpănă. În loc să veniți în întâmpinarea mea cu un gând bun și cu urări de sănătate v-ați permis să scrieți numai răutăți! Pe cei care ați scris și v-ați permis să mă jigniți și să mă acuzați pe nedrept fără să aveți nici măcar o dovadă că aș fi implicat în toată închipuirea această bolnavă a voastră o să vă scot din listă și o să vă blochez că să nu vă mai permiteți să bârfiți la modul ordinar, la adresa mea!"

Citește și:

«Marcel Pavel se simte bine, dar este speriat». Detalii despre starea de sănătate a artistului

Dan Helciug, de 6 luni fără nicio sursă de venit: „Nu am mai trăit o așa perioadă grea din studenție”

image
image
image
image
image
image
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net