Marcel Pavel, prima imagine din spital. «O pneumonie și acest Covid-19 mi-au fost aproape fatale»


    Marcel Pavel a fost diagnosticat cu Covid-19 și a fost internat la Institutul ”Matei Balș” din Bucureștifoto: arhiva proprie/Facebook
Marcel Pavel a fost diagnosticat cu Covid-19 și a fost internat la Institutul ”Matei Balș” din Bucureștifoto: arhiva proprie/Facebook

Confirmat cu Covid-19, transportat cu izoleta și internat încă de miercuri seară la Institutul ”Matei Balș”, Marcel Pavel (60 de ani) a transmis primul mesaj de pe patul de spital. Se pare că lucrurile au fost mai grave decât s-a crezut inițial, însă echipa medicală a reuțit să facă minuni.

”Bună dimineața, dragi prieteni! În ultimele zile am trecut prin momente cumplite și de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare! (...) contactând o dublă pneumonie și corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale! (...) Acum, cu ajutorul bunului Dumnezeu și al întreg personalului Institutului Matei Balș, condus impecabil de către dl Streinu Cercel, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune!

Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentelor medicale, infirmierelor a Institutului Matei Balș. Le mulțumesc în mod special doamnei dr Livia Hara (concidența este aceea că dna dr a copilărit cu mine pe meleagurile orașului Câmpulung Muscel, fiindu-mi și colegă de școala de muzică, amândoi luând premiu cu coroniță în fiecare an, dânsa fiind pianistă la acea vreme, iar eu violoncelist), și de aceea mii de mulțumiri dlui Streinu Cercel P.S. Dragi prieteni vă multumesc din adâncul inimii pentru gândurile bune și susținere! Dumnezeu să ne ocrotească și să ne binecuvânteze! Amin!”, a transmis artistul de pe patul de spital.

Citește și:

Panică la Antena 1 din cauza coronavirusului! ”Toată lumea se teme. O echipă dezinfectează tot”

Marcel Pavel are coronavirus. Toată echipa de la «Te cunosc de undeva» în pericol?

Marcel Pavel a crezut inițial că a răcit la filmările pentru ”Te cunosc de undeva”

Marcel Pavel (60 de ani) a fost confirmat cu coronavirus. Artistul în vârstă de 60 de ani a fost internat încă de miercuri seară la Institutul Matei Balș din București. Surse medicale au declarat pentru Click! că ”totul este sub control”. Joi se vor testa membrii familiei sale, dar și colegii de la ”Te cunosc de undeva”.

Marcel Pavel a crezut inițial că a răcit la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, pentru care a început să filmeze săptămâna trecută. ”Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat Marcel Pavel pentru Click!

Înainte de filmările pentru show-ul de la Antena 1, Marcel a participat la ”Vorbește lumea” de la Pro TV (3 iunie) ca să-și promoveze noua piesă, ”Zâna mea din povești”. 

FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
culori brazi 2022
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
concediul de odihnă
FotoJet (1) jpg
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg