Marcel Pavel, scos din sărite! “Ce sunt eu, fraierul vostru?!”

Ultima actualizare:

    Marcel Pavel s-a înfuriat pe Moș Crăciunul afonFoto: Captură Pro TV
Marcel Pavel s-a înfuriat pe Moș Crăciunul afonFoto: Captură Pro TV

Artistul, care pe 4 decembrie a împlinit 55 de ani, a fost victima unei farse a lui Cătălin Măruță și a dat dovadă de foarte multă generozitate cu Moși Crăciunii colindători, deși a fost enervat la culme de ei.

Mai multe vedete costumate în Moși Crăciuni, printre care Liviu Guță, Sorin de la Akcent și Giani Kiriță, au mers la vila lui Marcel Pavel pentru a-I colinda. Însă nu oricum, ci foarte gălăgios.

Primul care l-a abordat pe cântăreț a fost Liviu Guță, acesta reușind să-l enerveze la culme. În primul rând pentru că l-a confundat cu Marcel Iureș și în al doilea rând pentru că a cântat fals. “Cine te-a învățat să cânți? Mi-ai speriat câinele cum ai cântat. Băi, îmi faci nervi. Dă telefon la poliție, că mă enervează un fraier”, i-a spus el soției, care se afla în curte.

Deși era foarte iritat, Marcel Pavel a scos din buzunar 50 de lei, ca să scape de colindătorul afon. Însă, la scurt timp, au apărut mai mulți Moși Crăciuni, plus o fanfară, aceștia făcând o gălăgie de nedescris pe stradă. “Mai e puțin și speriați copilul. Dacă aveți tupeul să intrați la mine în curte, vă fac varză. Ce sunt eu, fraierul vostru?!”, ai spus el furios.

Cu toate acestea, Marcel Pavel a continuat să scotă hârtiile de 50 de lei și să le dea fiecărui colindător. Nu vrem să ne gândim câți bani le-ar fid at acestora dacă i-ar fi plăcut prestația lor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net