Marele regret al lui Florin Busuioc în relaţia cu fiul lui: «Îmi reproşez că nu am fost mai prezent»

Ultima actualizare:

    Florin Busuioc s-a internat zilele trecute pentru o nouă intervenţie cardiacăFoto: arhivă personală
Florin Busuioc s-a internat zilele trecute pentru o nouă intervenţie cardiacăFoto: arhivă personală

Florin Busuioc este gata să se întoarcă pe scena teatrului după infarctul suferit în luna noiembrie a anunul trecut. Dacă profesional nu stă deloc rău, fiind în pregătiri să-şi joace magistral rolurile, sufleteşte are o mare deyamăgire personală. Într+un interviu acordat Revistei Taifasuri, omul de televiziune care nu şi-a mai văzut fiul de zece ani a povestit amar că nu are o relaţie cu Florin Busuioc Jr. şi îşi reproşează acest lucru.

Florin Busuioc a depăşit cu emoţii mari problemele cardiace pe care le-a acuzat în urmă cu cinci luni, când a făcut infarct pe scena Filarmonicii din Craiova, chiar la finalul spectacolului. Soţia şi cele două fiice au fost tot timpul lângă el şi l-au ajutat să-şi revină. Dar îndrăgitul om de televiziune mai are un fiu în vârstă de  29 de ani, care locuieşte la Târgu-Mureş, cu care din păcate nu prea ţine legătura şi îşi reproşează acest lucru. 

Florin Busuioc jr. are o relaţie distantă cu celebrul om de televiziune
Florin Busuioc jr. are o relaţie distantă cu celebrul om de televiziune

"Cu fiul meu nu am prea mare legătură. Mi-a dat un mesaj de simpatie după tot ce s-a întâmplat. Nu ştiu...mi s-a părut un pic acid, aş zice , dar nu m-a deranjat.El are dreptate în felul lui şi eu îl înţeleg. Sunt părintele care nu a existat. A fost dat la o parte, ăsta este adevărul şi nu pot să-i reproşez nimic acum. Aşa simte, pentru că aşa s-a întâmplat. După aceea încercările mele de a reintra în legătură cu el au fost sortite eşecului. Îmi reproşez că nu am avut mai multă grijă. Da, probabil că trebuia să fiu mai prezent în viaţa lui", a povestit actorul pentru Revista Taifasuri. 

Florin Busuioc are un fiu din prima căsătorie

Florin Busuioc a mai fost căsătort în trecut. Cu Liliana, femeia care i-a dăruit două fete superbe, fiind la al doilea mariaj. Prima sa căsătorie a fost în anul 1991, după ce s-a îndrăgostit nubește de Marieta, o asistentă medicală din Târgul Mureș. Din iubirea celor doi s-a născut primul și singurul fiu al prezentatorului TV, Florin Jr. Din păcate, relația lui Florin Busuioc și a Marietei s-a răcit încet, odată cu locul de muncă trasferat la București a lui Busu și cu plecările sale dese departe de familie. Divorțul s-a finalizat în 2008, moment în care și-a văzut fiul pentru ultima oară. Florin Busuioc a rămas de atunci doar cu amintirea fiului său şi cu un sms acid trimis recent după ce a suferit infarctul.

Reacţia fiului lui Florin Busuioc după infarct

Florin Busuioc Jr. a mărturisit că a aflat despre problemele de sănătate ale tatălui său la scurt timp după ce actorul a suferit un infarct, mama lui marieta fioind cea care i-a dat vestea. „Am aflat, de la mama mea. Îmi pare extrem de rău. Îi doresc însănătoşire grabnică“, declara Florin Busuioc Jr. în urmă cu cinci luni. De atunci cei doi nu şi-au mai vorbit.

Florin Busuioc Jr. a devenit cunoscut în urmă cu câţiva ani când a participat la preselecţiile unui show de talente. Atunci, a mărturisit că este fiul actorului Florin Busuioc şi şi-a spus povestea de viaţă. A spus că între el şi tatăl lui nu există nicio relaţie, pentru că acesta l-a abandonat când era mic.

Citeşte şi:

Florin Busuioc s-a întors să prezinte rubrica meteo la Pro TV! Ce bine arată după operație!

Florin Busuioc, prima apariție la tv după operație. Când revine la Pro TV

image
image
image
image
image
image
delia matache jpg
smiley instagram jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Buhnici Captura Youtube PNG
raul tisa instagram jpg
gabriela cristea tavi clonda webp