Margherita de la Clejani, inspirată de Lady Gaga! Ce ținute controversate a ales pentru noul videoclip

image
Lady GagaFoto: Profimedia

Zilele trecute, fata lui Ioniţă şi a Vioricăi din Clejani a revenit în muzică după o perioadă agitată în care a fost în atenţia presei din cauza accidentului produs în trafic şi a acuzaţiilor de consum de droguri. Margherita a lansat “Elicopter”, prima piesă trap pe care o cântă, şi a filmat un videoclip care a costat 15.000 €.

Conceptul videoclipului, produs de Clejani Music şi regizat de Alexandru Ispas, o plasează pe Margherita (28 de ani) în zona suprarealistă, punând accent pe renaştere şi metamorfozare.

image
Margherita a avut ținute excentrice și și-a făcut coafuri à la Lady Gaga

Ţinutele excentrice, machiajul strident şi coafurile geometrice s-au remarcat în acest videoclip. Căci Margherita a avut nevoie de un look futurist special.

image
Filmările au avut loc în atelierul ei

Toate ţinutele vestimentare au fost realizate după schiţele ei în propriul atelier, Marcle, cu scopul de a pune în valoare conceptul artistic al videoclipului. Tot în atelier au fost realizate şi o parte din filmări, pentru asta fiind nevoie de alte amenajări tehnice speciale. Click! a stat de vorbă cu Margherita şi a aflat că unele ţinute au fost special create pentru acest videoclip şi au fost folosite şi ­accesorii scumpe.

image
Filmările au avut loc în atelierul ei, dar și în exterior

”Am purtat o rochie sirenă cu paiete mari ce a costat 500 €, un costum din paiete de 370 €, un kimono de 420 €, rochie & boots Louis Vuitton de 350 €, un costum latex Gaga şi cizme de 580 €, o salopetă army de 165 €, o altă salopetă schelet de 150 €. Am purtat nişte bijuterii din argint şi aur alb cu pietre şi diamante în valoare de 3.800 €. Mai exact, doar hainele, fără accesorii şi fără bijuterii, au costat 3.300 €. Iar cu tot cu bijuterii peste 7.000. Dacă punem şi bocancii Plein şi pantofii transparenţi Wang şi Louboutin mai punem vreo 2.000 €, însă ăştia sunt din colecţia personală”, spune ea. 

Citește și 

Motivul pentru care Margherita de la Clejani nu mai cântă cu părinţii

Ce mult a slăbit Margherita! După «Asia Express» s-a întors piele şi os

FotoJet jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
000 9P722Y jpg
Protest împotriva mobilizării în Sankt Petersburg FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg