Margherita de la Clejani și-a scos maimuța prin oraș. E mascota familiei

Ultima actualizare:
Margherita  de la Clejani  e bonă pentru  maimuțică
Margherita de la Clejani e bonă pentru maimuțică

Clejancele Viorica și Margherita, mamă și fiică, fac furori pe Internet cu filmuleţele şi cu fotografiile în care apar cu mascota familiei, o maimuţică simpatică-foc.

Animalul de companie s-a acomodat rapid în superba vilă a artiştilor, unde e răsfăţată cu fructe exotice, portocale și banane. Viorica ne-a povestit despre mascota familiei, care le-a umplut casa de bucurie: ”Mănâncă legume şi fructe: roşii, kiwi, broccoli, mango. I-am cumpărat şi pampers, este deşteaptă, fix ca un copil. Trebuie să mergi la doctor cu ea, trebuie vitaminizată, nu este uşor”, ne-a povestit artista. 


    Margherita  de la Clejani  e bonă pentru  maimuțică
Margherita de la Clejani e bonă pentru maimuțică

Este vorba despre o maimuţă capucin, care trăieşte mai ales în America Centrală şi de Sud. Ajunge la o înălţime de peste 50 cm şi la o greutate de 3,3 kilograme şi trăieşte în medie 30 de ani. Margherita se pozează mereu cu maimuța, în timp ce o hrănește cu biberonul. În casa celebrei familii de artiști mai sunt doi câini de talie mică, cărora stăpânii le-au comandat pijamale, dar şi paltonaşe din blăniţă.

“Îi ador pe cei mici. Când o să mă mut la o casă mai mare o să îmi cumpăr multe animăluţe pentru că sunt aşa de sincere şi nu sunt rele”, a mai adăugat Viorica de la Clejani.  Margherita se pozează în diverse ipostaze pe net, ea făcând furori, recent, cu fotografia în care dansează îmbrăcată într-un costum mulat pe care este desenat un schelet uman, care se comercializează pe Internet cu 166 de lei. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net