Margherita din Clejani, de urgenţă la spital pentru că a mâncat flori

image
Marga a început să mănânce flori pentru a slăbi şi a ajuns la spitalFoto: arhivă personală

Margherita din Clejani îşi doreşte cu ardoare să aibă un trup cât mai apropiat de perfecţiune, iar pentru asta face orice sacrificiu.

Şi-a făcut mai multe intervenţii estetice, cu riscul de a se certa cu tatăl ei, şi-a făcut şi câteva tatuaje, spre supărarea lui Ioniţă din Clejani, iar acum continuă lupta pentru un trup scos din reviste cu... diete. Unele draconice, care au dus-o direct pe patul de spital.

Tânăra de 22 de ani a căzut din picioare şi, după ce a primit îngrijiri din partea medicilor, şi-a dat seama că sănătatea e mult mai importantă decât orice. "Am leşinat. Mi-a fost foarte rău. Am ajuns pe perfuzii la spital. De acum încolo, o să renunţ la diete şi o să mănânc orice, oricând", a declarat ea, la Antena Stars.

A ţinut o dietă cu... flori

Probleme Margheritei au început în urmă cu câteva luni, când a început să mănânce flori pentru a slăbi. Ea a auzit că o astfel de cură face minuni şi a ţinut-o fără să stea pe gânduri. Aşa a ajuns Marga să mănânce petale de trandafiri în fiecare zi dar, după ce a leşinat, s-a convins pe pielea ei că florile sunt mai bune de privit decât de consumat în alimentaţie.

"Un prieten m-a sfătuit că ar trebui să renunţ la mâncarea zilnică. Iar eu, de ceva vreme, mă hrănesc doar cu anumite cozi de flori, pe care le iau direct de la florărie. Le tai, le pun la fiert cu puţin ulei cu sare, apoi le mănănc. După ce au fiert, se umflă şi sunt ca un desert. Am mâncat trandafiri, lalele, dar de ceva timp mănânc numai trandafiri albi. Sunt bune, ar trebui să încercaţi. Din ghiveci încă nu am încercat. Am slăbit ceva. În două săptămâni în care am mâncat numai flori, am slăbit 6 kilograme. Mama nu este acord cu acest regim mai nebunesc", declara Marga, pe data de 15 decembrie.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
10  m1 abrams jpg jpeg
paris fashion week profimedia 0726338599 jpg
image
image
image
image
Shakira foto facebook Shakira
image png
cub cucu de la NT png
kim kardashian jpeg
Reghe alături de invitați FOTO Instagram
reghecampf si anamaria prodan