Maria Cârneci, dărâmată după moartea soțului! Nu poate uita poveste de iubire care i-a legat: „Fără el nu mai trăiesc aceleași bucurii”

Maria Cârneci, una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară, suferă profund în urma morții soțului ei. Romulus Petrescu s-a stins din viață în urmă cu 5 ani de zile, iar soția sa încă plânge moartea acestuia. Ce declarații dureroase a făcut Maria Cârneci, în cadrul unei emisiuni televizate. 

Maria Cârneci și soțul ei / foto: Social media
Maria Cârneci și soțul ei / foto: Social media

Maria Cârneci și Romulus Petrescu au trăit o frumoasă poveste de iubire vreme de 36 de ani. Din păcate, o boală crâncenă l-a luat pe soțul cântăreței mult prea devreme de pe acest pământ și, cu toate că ea face tot posibilul să se bucure de familie, nepoți și carieră, nu-și poate scoate din minte amintirea omului cu care a clădit un frumos cămin. 

Maria Cârneci, schimbată după moartea soțului 

Romulus Petrescu s-a stins din viață în anul 2019, după ce fusese diagnosticat cu cancer la colon, pe care a încercat să îl învingă ani de zile. Cu doar câteva luni înainte de deces, soțul Mariei Cârneci fusese supus unei intervenții chirurgicale, însă complicațiile apărute ulterior i-au curmat viața. 

„După ce soțul meu a dispărut, normal că s-au schimbat toate. Mi s-a schimbat viața, nu mai e același lucru. Fără el nu mai trăiesc aceleași bucurii. (…) Încerc să mă bucur de nepoțelele mele care sunt drăgălașe și sunt aerul și sufletul meu. Încerc să mă bucur de cântări, de concerte, de evenimentele la care merg și la care țin foarte mult să iasă bine și lumea să fie mulțumită, și cred că de acolo de unde e, soțul meu se bucură.” - a fost declarația Mariei Cârneci, la Antena Stars.

„El mă însoțea, într-adevăr, oriunde”

Cu toate că încearcă să aibă foarte multe activități care să-i țină mintea ocupată, Maria Cârneci recunoaște faptul că viața fără el nu mai are același sens ca în trecut. 

„Fără el nu mai are același parfum, aceeași frumusețe, pentru că el mă însoțea într-adevăr oriunde. În concedii eu mă duc, dar trebuie să găsesc o prietenă, sau o nepoată, sau pe cineva , este mai greu.” - a mai declarat Maria Cârneci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
evaluare nationala rezultate jpg
image
image
image
image
image
image
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
image png
401095653902765084544604761222026576910081n logo webp
catalin scarlatescu instagram jpg
image png
vlad gherman oana mosneagu colaj instagram jpg
Alexia Eram este angajată la revista Andreei Esca Sursa Instagram
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net