Maria Ciobanu, pe scenă cu nepoții

simeon stalpnicul png

Maria Ciobanu a făcut megaspectacol la Sibiu. Celebra artistă a susţinut un program de trei ore, iar la final a cântat alături de copiii ei, Ionuţ Dolănescu şi Leontina Văduva, dar şi de cei trei nepoţi.

La aproape 80 de ani, “Ciorcârlia”, aşa cum mai este cunoscută Maria Ciobanu, a fost invitată să cânte, duminica trecută, la Sibiu. Vocea sa inconfundabilă a răsunat timp de trei ore, live, în centrul oraşului. A fost aplaudată de zeci de mii de invitaţi, pe care ploaia nu a reuşit să-i trimită acasă şi să le strice cheful de petrecere.

Va împlini 80 de ani pe 3 septembrie

Artista a performat alături de fiica ei, Leontina Văduva, dar şi de fiul şi nora sa, respectiv Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu. Silvia Macrea, directoarea Festivalului Internaţional de Folclor „Cântecele Munţilor”, a pus la cale o surpriză pentru sibieni, dar şi pentru invitata specială. Prin urmare, Maria Ciobanu s-a trezit pe scenă cu cei trei nepoţi ai ei, Vlad (9 ani), Maria (7 ani) şi micuţul Iancu (3 ani), alături de care artista a cântat “Ciobănaş cu trei sute de oi”. Momentul în care cele trei generaţii s-au aflat pe aceeaşi scenă a fost atât de emoţionant încât aplauzele au curs neîncetat. “A fost un real succes evenimentul de duminică. Ne-am bucurat cu toţii să fim pe scenă, alături de Maria Ciobanu. Ne-am bucurat de acest moment inedit în care am cântat cu toţii pe scenă”, a declarat Ionuţ Dolănescu pentru Click! 

Festivalul de la Sibiu se va putea vedea la TVR, pe data de 3 septembrie, când Maria Ciobanu va împlini venerabila vârstă de 80 de ani. 

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
gianina corondan tb1000 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
giulia anghelescu2 png
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp
andra maruta copii png
gianina corondan tb1000 jpg