Maria Constantin, șantajată cu imagini erotice: "Filmuletele există!"

Ultima actualizare:

    Maria Constantinfoto: arhiva personală
Maria Constantinfoto: arhiva personală

După ce Marcel Toader ar fi trimis fotografii cu „bărbăția” lui unei franțuzoaice, iată că acum Maria Constantin ar fi fost protagonista unor imagini cu tentă erotică.

Acest lucru nu ar fi deloc o surpriză pentru lumea folclorului, unde umblă vorba că artista ar fi fost șantajată cu niște filmulețe. Deși Maria a negat că s-ar fi întâmplat acest lucru, lui Marcel i-a întărit bănuielile nimeni alta decât „dușmanca” lui din Antena 1, Mara Bănică, potrivit celor spuse miercuri seară (6 septembrie) la Xtra Night Show.

Afaceristul a povestit că cel care o șantaja pe Maria cu imagini erotice ar fi Cătălin Tutilescu, despre care el este sigur că ar fi avut o aventură cu soția lui. „Mara Bănică, acum 2 luni jumate au fost invitați la lansarea unui restaurant unde s-a ocupat de acest eveniment. Eram eu, Maria de la Star Chef, și Maria Constantin lângă ea. Și mi-a spus (Mara, n.r.) «În 2013, când erați pe canapea la Antena Stars, acest domn (Cătălin Tutilescu, n.r.) a vrut să o distrugă pe Maria Constantin, să trimită filmulețe și mesaje cu ea». Eu acest mesaj și faptul că filmulețele există le știu din lumea folclorului”, a spus Marcel Toader.

Totuși, când a confruntat-o în privința acestui lucru, Maria a negat, într-o conversație purtată prin mesaje: „«Maria, îmi poți spune la întrebarea asta? Te-a șantajat Tutilescu cu filmulețele pe care le are cu tine?», i-am scris. «Nu există așa ceva», a spus ea. «Ba există», i-am spus eu. «Ok, crezi ce vrei tu»”.

image
image
image
image
image
image
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
mihaela radulescu jpg
carmen grebenisan jpg
printul william (8) jpg
stephan pelger instagram jpg
smiley si pavel bartos romanii au talent webp