Maria Ilioiu, ispita de la "Insula Iubirii”, executată silit după ce i-a acuzat pe medici că au desfigurat-o


    Maria Ilioiu a scăpat de cicatricile de după intervenția esteticăfoto: Instagram
Maria Ilioiu a scăpat de cicatricile de după intervenția esteticăfoto: Instagram

Maria Ilioiu, ispita de la „Insula iubirii”, este în centrul unui scandal imens, după ce a acuzat medicii de la „clinica vedetelor”, din București, că ar fi desfigurat-o. Maria Ilioiu a reclamat faptul că s-ar fi ales răni pe față în urma unei intervenții estetice, un peeling chimic, făcut anul trecut, în luna ianuarie. Acum, însă, vedeta este pe punctul să fie executată silit, după ce instanța a dat câștig de cauză medicilor.

Maria Ilioiu, ispita de la „Insula Iubirii”, a reclamat că s-ar fi ales cu cicatrici pe viață după ce a apelat la o procedură la „clinica vedetelor”. Vedeta a postat câteva fotografii pe conturile ei de socializare cu fața tumefiată, imediat după intervenție. ”Se pare că mi-a rămas cicatrice. Despre nenorocirea prin care am trecut acum 10 luni de zile la <clinica vedetelor>. Prima filmare este facută a doua zi după peeling-ul chimic. A doua poză la o lună… și ultima poză este cum arăt acum cu fond de ten peste. Fața arată tăbăcită, cu gropi și cel mai important cu un prejudiciu estetic grav și permanent: cicatrice! Și alt lucru important: numeni nu a fost tras la răspundere pentru asta!… E carne vie”, a fost mesajul care a însoțit postarea vedetei.

Maria Ilioiu a pierdut procesul cu clinica vedetelor

”Procedura pe care mi-au făcut-o a avut o anumită substanță care se aplică la nivelul feței, tamponându-se fața, nu se injectează. Mie mi-a fost injectată această soluție, performându-mi pielea cu mii de ace”, a mai declarat Maria la ”Acces Direct”. Între timp însă, tenul ispitei s-a vindecat ca prin minune și e alb ca lacrima, rănile apărute imediat după intervenție fiind de fapt rezultatul faptului că vedeta nu a respectat indicațiile medicilor și s-a expus imediat după procedură la soare.

Prin urmare, Maria Ilioiu urmează să fie executată silit, după ce la proces instanța a dat câștig de cauză „clinicii vedetelor”. Maria este somată de clinica în cauză să-și retragă acuzațiile făcute în spațiul public privind intervenția estetică suferită. Nu este prima dată când ispita Maria Ilioiu de la „Insula Iubirii” acuză că a fost mutilată. În 2019, vedeta s-a plâns că o porțiune de piele i-a fost distrusă după ce și-a făcut un tatuaj.

Citește și:

Maria Ilioiu a fost eliminată de la «Bravo, ai stil» cu scandal: «Am bătut-o pe Tonciu, dar nu s-a dat la tv»

Ispita Maria Ilioiu și-a pus tricolorul pe silicoane. Val de critici după poza-șoc

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
Robert Moscalu jpeg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
monica belluci si deva
mihai voropchievici 1 jpeg
Hagi, Getty jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi