Mariana Moculescu, din nou în brațele iubitului care a încercat s-o omoare

image
Mariana Moculescu a fost copleșită de italian cu daruri scumpe, genți, cizme și cosmetice de firmă

Mariana și Massimiliano erau dușmani declarați acum un an, după ce bărbatul a încercat să o omoare pe fosta soție a lui Horia Moculescu. Italianul a venit însă cu daruri de 2.500 de euro, iar Mariana s-a întors în brațele lui. Mariana Moculescu a declarat, pentru click.ro, că s-a împăcat cu Massimiliano, fostul ei iubit italian care a batjocorit-o.

Viața Marianei Moculescu (50 de ani) e desprinsă parcă din filmele de acțiune! A divorțat cu scandal în anul 2000 de compozitorul Horia Moculescu, a plecat în străinătate pentru un trai mai bun, s-a reîntors în România și la scurt timp, a părăsit din nou țara.

Massimiliano i-a cerut iertare Marianei Moculescu

În urmă cu trei ani, în Italia, Mariana Moculescu a crezut că și-a găsit marea iubire în brațele lui Massimiliano, un afacerist putred de bogat. Însă s-a înșelat. După un an și jumătate de relație, bărbatul ajunsese să o bată, să o înșele și să o umilească în ultimul hal. La aproape un an de la despărțirea cu scandal, Mariana Moculescu s-a întors însă în brațele lui.

image
Mariana Moculescu a fost copleșită de italian cu daruri scumpe, genți, cizme și cosmetice de firmăfoto: arhivă personală

„Pe moment m-am mutat din nou la el. În viață, trebuie să iertăm, chiar dacă trecem prin momente dificile. A venit în Germania, după mine, să-mi ceară iertare și să mă roage să mă întorc la el. Am făcut Revelionul acesta împreună, alături de sora și de cumnatul lui. Ca să trec peste supărare, mi-a făcut cadouri în valoare de 2.500 de euro. Mai exact, mi-a luat un parfum, o cremă, o geantă, cizme, haine plus multe altele”, a declarat Mariana Moculescu pentru click.ro.

Mariana Moculescu a fost ștrangulată și bătută

După despărțirea de Iubitul italian, Mariana Moculescu a povestit momentele de groază prin care a trecut din cauza acestuia. „În trecut, Massimiliano m-a şi lovit. Totul s-a întâmplat în casă, m-a strangulat de două ori, m-a lăsat fără aer, dar nu am vrut să spun nimănui mizeriile astea. Venea beat de la femei şi se comporta ca un derbedeu. Îţi spun că nimeni nu poate sta cu el. Are telefonul plin de filme porno. Întreţine femeile cu bani! Viaţa alături de o astfel de persoană este un infern. Trebuie să mă mut din casa lui, aşa că o să merg la prietena mea pe care o am de o viaţă şi care e căsătorită de 20 de ani cu un italian serios”, declara Mariana Moculescu pentru click.ro.

Citește și:

Mariana Moculescu: «Nu mă aşteptam ca Horia să mă lase baltă, la greu. Acum stau la un hotel»

Mariana Moculescu iese la atac: „Familia m-a părăsit când eram cu pistolul la cap!”

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
claudia patrascanu copii png
elena udrea adrian alexandrov jpeg
Amber Heard FOTO EPA-EFE
militari rusi sursa ministerul apararii din rusia (4) jpg
DNA
image
image
image
image
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg