Marina Voica a împlinit 84 de ani! Ce urare emoționantă i-a făcut Fuego!

image
Marina Voica

Marina Voica, una dintre doamnele muzicii românești, și-a sărbătorit miercuri, 2 septembrie, ziua de naștere, fără prea mare „vervă”, așa, ca pe timp de pandemie.

Marina Voica a împlinit miercuri, 2 septembrie, respectabila vârstă de 84 de ani. Îndrăgita cântăreață, cunoscută pentru hitul „Și afară plouă, plouă”, s-a mutat de mai bine de 15 ani la Breaza, acolo unde locuiește de una singură, însă acest lucru nu pare să o demoralizeze deloc pe artistă, care și-a păstrat spiritul viu.

Cu ocazia zilei sale de naștere, Fuego, colegul său de breaslă, i-a împărtășit acesteia câteva gânduri frumoase. „Azi este ziua unei legende, a minunatei MARINA VOICA! Cred că sunt binecuvântat cu prietenia sa și cu faptul că a avut încredere în mine și mi-a oferit sfaturi importante pe parcursul carierei mele. Face o vârstă frumoasă și mă uimește mereu cu dezinvoltura ei, cu lipsa de complexe, cu faptul că încă poate cânta și cu luciditatea sa. 

image
Marina Voica alături de Fuego, la una dintre expozițiile de pictură ale artistului

Este o legendă a noastră, o divă. N-are regrete, are amintiri minunate și o carieră de peste 60 de ani, cu sute de șlagăre, fiind iubită de români pentru fervoarea ei, pentru fragilitate, voce, chip si talentul de-a magnetiza publicul. Întotdeauna a creat pe scenă momente memorabile, având un repertoriu divers.

Spiritul său trece dincolo de orice imaginație și trebuie studiata atent, pentru timbru, melodii, atitudine, energie, omenie și pentru frumoasa trecere prin timp, fiind o luptătoare cu viața, la clasa întâi! La mulți ani, plini de liniște, inspirație și sănătate, draga mea MARINA VOICA!”, a fost mesajul cântărețului.

image
Marina Voica a împlinit 84 de ani

Marina Voica locuiește singură la Breaza

Marina Voica locuiește singură în Breaza, însă are în continuare câțiva prieteni buni cu care păstrează legătură și participă cu drag la evenimentele culturale din Capitală atunci când timpul îi permite, însă nu are alături un partener de viață cu care să povestească și alături de care să petreacă timpul. A avut o singură mare iubire, medicul cardiolog Viorel Teodorescu, care i-a fost răpită în mod tragic de o boală nemiloasă. De atunci, artista nu a mai acordat o altă șansă dragostei. Totuși, aceasta se menține în continuare extrem de cochetă, fiind mereu aranjată și îmbrăcată frumos, pentru sine!

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
cub anamaria prodan animat gif
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
madalina craiu din clanul foto pro tv jpg
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj