Marius Elisei, în depresie după divorțul de Oana Roman: «Am făcut greșeli! Poate și din cauza băuturii!»

18 mai 2021
image
Marius Elisei se simte trist după divorțul de Oana Romanfoto: arhiva personală/Instagram

Divorțul de Oana Roman l-a aruncat în depresie pe Marius Elisei. În timp ce Oana înflorește după despărțire și își vede de viața ei, Marius Elisei pare să fie mai afectat de divorț decât fosta soție.

Marius Elisei surprinde după divorțul de Oana Roman. În timp ce fosta soție crede că acesta ar fi deja într-o nouă relație, Marius își plânge de milă. Fostul soț al Oanei Roman a postat pe contul personal de Instagram un mesaj șocant, din care reiese se confruntă cu stări depresive tot mai acute după despărțirea de fiica lui Petre Roman.

“Indiferent de cum mă simt și cât de depresiv sunt, soarele va străluci dimineața, iar pe timpul nopții luna va fi acolo. Vei vedea că aceste zile vor continua să treacă. Vei lăsa aceste zile să treacă și vei pierde un an din viață făcând ce? În regulă, mă voi descurca. Am făcut câteva greșeli. Viața merge înainte”, a scris Marius Elisei, într-un Instastory.

Marius Elisei a recunoscut că are probleme cu alcoolul 

Se pare că greșelile făcute în căsnicia cu Oana Roman îl macină și acum pe Marius Elisei. De altfel, într-un interviu acordat după divorț, Marius a recunoscut că unul dintre motivele divorțului ar fi fost viciul cu care acesta se luptă de mai mult timp, alcoolul. “Dacă nu exista Isabela, cu siguranță totul se rupea definitiv și fiecare mergea pe drumul lui. Când veneam acasă, simțeam așa o presiune, nu mai simțeam dragostea aia care era înainte, poate și eu am făcut-o pe ea să nu mă mai aprecieze ca înainte, poate și din cauza băuturii, că nu am de ce să mă feresc”, a declarat Marius Elisei, la „Xtra Night Show”.

Citește și:

EXCLUSIV Marius Elisei, primele declarații după despărțirea de Oana Roman: "Mă descurc bine". Cum e viața lui de burlac

Oana Roman, despre divorțul de Marius Elisei și cât de mult îi simte lipsa fiica ei: „Nu este împăcată cu ideea”

florin calinescu png
Mădălina Ghenea, ca o divă autentică jpg
BeFunky collage (16) jpg
BeFunky collage (17) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
anamaria prodan png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
iubit rihanna
cub lili sandu animat gif
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
delegatie romania stilisti moroccanoil eurovision 2 jpeg
cub theo rose animat gif